Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 28.09.2011.
22:06
Vestionline A

Tadić: Zašto ste pucali na Srbe?

Predsednik Srbije Boris Tadić zatražio je danas od generalnog sekretara NATO Andersa Fog Rasmusena da se rasvetli jučerašnji incident kod administrativnog prelaza Jarinje i zašto su pripadnici Kfora pucali na okupljene Srbe, objavljeno je na Tadićevom sajtu, koji se poziva na saznanja Tanjuga u njegovom Kabinetu.

Tadić je razgovarao tokom dana telefonom sa Rasmusenom i od njega zatražio da se rasvetle sve okolnosti incidenata u utorak kod Jarinja, kako je došlo do sukoba i zbog čega je Kfor pucao na okupljenje Srbe, navode u Kabinetu.

Čemu nasilje?: Boris Tadić i Anders Fog Rasmusen

U Zdravstveni centar Kosovska Mitrovica juče primljeno je sedmoro Srba sa prostrelnim ranama, a zahvaljujući prijateljima iz Kosovske Mitrovice, portal ''Vesti-online'' dobio je i ekskluzivne fotografije povreda ranjenih Srba koje su dokaz da su Kforovi vojnici upotrebili bojevu municiju.

Šef pregovaračkog tima za Kosmet Borislav Stefanović izjavio je u sredu u Briselu da dijalog Beograda i Prištine može da usledi tek kada bude rešena kriza na severu Kosova i dodao da je Srbija i dalje za pregovore sa EU i SAD o rešenju tog problema.

Šefica prištinske delegacije u razgovorima sa Srbijom Edita Tahiri večeras je za neuspeh najnovije runde dijaloga okrivila delegaciju Srbije kojoj je, kako je navela, u
Briselu rečeno da SAD i EU snažno podržavaju kosovsku vladu u uspostavljanju granične i carinske kontrole na severu Kosova.

Kako je saopšteno iz kabineta Edite Tahiri, do prekida dijaloga je došlo jer šef beogradske delegacije Borislav Stefanović nije uspeo da namentne da tema razgovora budu najnoviji događaji kod Jarinja i pitanja prelaza Brnjak i Jarinje.

POVEZANE VESTI

Sreda 28.09.2011. 22:25
Boki nije propuštao da se obraća naciji direktno vezano za najnoviji tajni model FIAT, mosta kod Beške i ostalih kula Vavilonskih, a sada kada pucaju na Srbe nekakva nemušta obaveštenja iz Kabineta preko Tanjug ?. Izgleda pre će naći gde je Gadafi nego u kojoj je rupi Boki. Dobiće saopštenje koje je otišlo na Savet Bezbednosti i to samo ako je ostavio tačnu adresu i zadnju poštu gde da mu pošalju odgovor. Edita Tahiri je jedini pravi izvor informacija uz nju su naši prijatelji SAD i EU, a Boki je pušten niz vodu. GOTOV JE.
Sreda 28.09.2011. 23:26
Gde je solidarnost sa narodom Srbije i da se u javnosti pokaze, cuje i vidi ovaj predsednik?! Sve nesto iza coska, iz Bugarske putem TV-a, putem savetnika i pisanja po net-u, rekla-kazala...ma uzivo bre, da ti vidimo MIMIKU i glas cujemo sa izgovorenim recima. Lako je napisati ljubavno pismo...hajde kazi, oci u oci te iste napisane reci! U***njao bi se u startu.
Sreda 28.09.2011. 23:42
pozovite hitnu predsedniku nije dobro brine se za srbe posto ih je unistio
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online