Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 07.10.2011.
12:51

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 73
A

Srbi sa barikada: Petokolonaši devalviraju svu našu muku

Tvrdnje Vuka Draškovića, Čedomira Jovanovića i nekih medija u Beogradu "da su za incident u Jarinju krivi Srbi" i da su "Srbi napali vojnike Kfora, izazvala je ogorčenje među Srbima koji mesecima dežurajući na barikadama, brane severni Kosmet i bore se za svoja opstanak na ovom delu Kosmeta.

Igranje vatrom: Protesti Srba

- Sve ovo doživljavamo kao tešku izdaju, rasprodaju nacionalnih interesa i Kosova i kao nastup "pete kolone" u Beogradu.

Znali smo da će, čim su Kfor i Euleks saterani uza zid, kada je celom svetu jasno da su pucali u goloruki narod, proraditi njihovi portparoli u Beogradu, da ih opravdavaju, brane i svu krivicu prebacuju na nas Srbe.

Ogorčen sam, ali nisam iznenađen, jer nam je već dugo Beograd veći problem i od NATO-a i od Prištine - kaže Milutin Stefanović, predsednik Mesne zajednice Lešak, koja kontroliše i punkt u Jarinju.


- Šta smo drugo mogli da očekujemo od tih petokolonaša osim da nam, kad nam je najteže, podmetnu nogu.

Ne verujem da ih u Srbiji iko ozbiljno shvata, ali pred međunmarodnom zajednicom nam prave probleme, devalviraju svu našu muku, njihov zadatak je i da opravdaju vlasti u Beogradu, da nas sve predstave kao kriminalce i da Srbiju odvrate od svakog pokušaja da nas, u slučaju napada, odbrani - kaže Dragan Nedeljković, student iz Leposavića koji je bio u Jarinju i jedva izvukao živu glavu u napadu vojnika Kfora na žene, decu i drugi goloruki narod.

Petak 07.10.2011. 12:56
Braco Srbi i sestre Srpkinje,neka vam je Bog u pomoci.
Petak 07.10.2011. 13:50
Gospodin V.D ljubio pola babi plola dedi ruku... Komu gospodin V.D sa njegovom uzmite palice uzimajte kamenje... Hoce sad da nesto ljubi... Zato sto nije mogo da stvara nered u Beogradu... Na osnovu sto je Parada Ponosa bila otkazana...
Petak 07.10.2011. 16:51
Nista cudno , izajnici rade zasta su placeni.Ali braco Srbi dok je i jednog pravog Srbina a ne izdajnika ne plasite se stici cemo vam uvek u pomoc (mislim fizickim prisustvom a ne prdez parolama).Kosmet je SRBIJA I UVEK CE BITI.Srbija je uz vas a ovaj mali broj izdajnickih g*vana cemo ocistiti sto pre.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online