Četvrtak 6. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 08.02.2012.
00:12
Večernje novosti A

DS i SNS "ratuju" saopštenjima

Zahvaljujući trenutnom "ratu" saopštenjima koji vode dve najjače političke stranke u Srbiji (Demokratska stranka i Srpska napredna stranka), predizborna kampanja i pre zvaničnog gonga dobija obrise prljave. Ali, ovog puta smišljen je metod da svi ostanu čistih ruku, jer se ni u jednom slučaju ne zna ko se krije iza partijskog potpisa. Ko piše saopštenja kojima se obračunavaju demokrate i naprednjaci? Trivanova: Ceo vrh stoji iza izjava. Vučić: Radi info služba, nemam zamerki

Trivanova: Ceo vrh stoji iza izjava. Vučić: Radi info služba, nemam zamerki
 

Da ćate nekada ne traže žig najvišeg stranačkog vrha moglo se zaključiti iz izjave zamenika predsednika DS Dragana Đilasa koji je nedavno rekao da mu se nije svideo termin "politička kukavica" koji je jednom prilikom upotrebljen u obraćanju konkurenciji. Međutim, prema rečima, svako saopštenje ima karakter zvaničnog stava iza kojeg stoje svi članovi rukovodećeg stranačkog tima.

- Demokratska stranka se bavi rešavanjem problema, ali imamo i obavezu prema građanima da kažemo istinu o svom radu i o neistinama i neradu drugih. Takođe nije pitanje zašto se mi oglašavamo, koje neki postavljaju, nego zašto SNS nema odgovore i zašto je javnost uskraćena za njih - kaže Jelena Trivan, potpredsednica DS.

U taboru SNS tvrde da izjave kako oni građanima nisu ponudili nikakva rešenja ne stoje.

- Moramo da odgovaramo na napade DS, koja je prva počela da nas proziva - objašnjava zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić. Vučić otkriva da sva njihova saopštenja piše isključivo informativna služba i dodaje da on do sada nije imao zamerki jer su bila potpuno korektna, pristojna i bez upotrebe bilo kakvih pogrdnih reči.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.02.2012. 01:05
... ko to sebi daje pravo da kaze (i obmanjuje narod) da su to dve najjace stranke ? jedna nikada nije bila na izborima i stvorena je da bi ds mogla opstati zadnjih par godina na vlasti a druga (bas taj ds) zadnja dva izbora je gubila , ali je raznoraznim akrobacijama vlada ... nego bas se pitam sada za na prolece , kakvu nam akrobaciju spremaju ove dve bratske stranke...
Sreda 08.02.2012. 02:22
Predizborni cirkus traje vec uveliko sa glavnim cirkuzantima politickim volovima,narod se zabavlja,dok je Srbija u totalnom rasulu,nedefinisanih granica,zastrasujuce nezaposlenosti,sa praznim fondovima,u bescenje rasprodatim preduzecima,kompanijama,(opljackane), unistenom poljoprivredom.Za vreme vladavine zuta g...na zaduzise Srbiju za 30 milijardi. Lopovcine koje su usle u politiku pocepanih odela vlasnici su stotine miliona evra na svojim racunima. Nekada smo davali zajam za Srbiju,danas Srbiju dajemo besplatno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online