Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 30.04.2012.
00:48
Blic A

Tadić, Čola i slamanje ženskih srca

Predsednik Demokratske Stranke i predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život - Boris Tadić" prošetao je danas obalom Save i popio kafu sa Zdravkom Čolićem. Dvojica rođenih Sarajlija razgovarala su o pesmama, a Tadić je novinarima otkrio da radni dan često završava pevajući Čolićevu pesmu "Stanica Podlugovi".

Čolić i Tadić na kafi kraj Save
 

Razgovor uz kafu Tadića i Čolića ispod Kalemegdana novinari nisu mogli do kraja da čuju, osim dela o omiljenim pesmama bivšeg predsednika Srbije. Tadiće je rekao da kada završi radni dan "uključi pojačalo i gitaru i otpeva Podlugove".

Na pitanje zašto se odlučio da baš sa Čolićem popije popodnevnu kafu, on je uz osmeh odgovorio: "Pa pitajte Čolića zašto je odlučio da popije kafu sa mnom".

Poznati pevač je objasnio da su njih dvojica stari prijatelji i da je Tadić bio na njegovom koncertu na Ušću, na šta je lider demokrata "ubacio" da to nije jedini koncert na kome je prisustvovao, ali i da ih povezuje to što su obojica rođeni u Sarajevu.

Tadić je podelio sa novinarima i to da su sve drugarice njegove sestre još u Sarejevu bile zaljubljene u popularnog Čolu. "Prvi put sam za njega čuo sedamdesetih godina kada je bila popularna pesma 'Gori vatra'. Bio je jedan student Englez koji je bio u razmeni studenata i on je bio oduševljen tom pesmom", ispričao je Tadić, dodajući da je njegova omiljena pesma ipak "Sinoć nisi bila tu".

"Sinoć nisi bila tu da mi malo snage daš - a to je strašna pesma", rekao je Tadić.

Nezaobilazna je, prema njegovim rečima i "April u Beogradu", koja je toliko romantična da pretpostavlja da "umiruje ženska srca".


"A, to je evergrin. To je pesma koja ostaje", uzvratio je Čolić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 30.04.2012. 01:06
"a Tadić je novinarima otkrio da radni dan često završava pevajući Čolićevu pesmu "Stanica Podlugovi". "Tadiće je rekao da kada završi radni dan "uključi pojačalo i gitaru i otpeva Podlugove". -------------------------------------------- ??? Станица Ковин!
Ponedeljak 30.04.2012. 06:29
Koliko naporan radni dan može da bude bišem predsedniku, ako posle toga može da uključi instrumente, i da peva? Ispada da je nama upravljati jako relaksirajuće.
Ponedeljak 30.04.2012. 08:08
Muka mi je od ovog licemerja! Odgovor je samo jedan: ZA DVERI I TAČKA.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online