Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 15.05.2012.
07:11
Blic A

Mrkonjić zamenio Bekutu mlađom devojkom?

Ministra infrastrukture Milutina Mrkonjića gosti jednog splava na Zemunskom keju mogli su u subotu da vide u društvu brinete. To na opšte iznenađenje nije pevačica Ana Bekuta od koje se visoki funkcioner SPS poslednjih meseci nije odvajao, već mnogo mlađa devojka.Mrkonjić je u društvu brinete u ranim tridesetim, vlasnika univerziteta Megatrend Miće Jovanovića koji je takođe bio sa dosta mlađom pratiljom, proveo dva sata uz ručak i vino.

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta - Ljubav u svrhu kampanje ili prava stvar?
 


Ministar infrastrukture je sve vreme razmenjivao nežnosti, ljubio se i grlio s atraktivnom devojkom ne mareći mnogo za radoznale poglede gostiju splav-restorana. Račun je platio Jovanović, a posle prijatnog popodneva dva para su napustila lokal i crnim audijem, praćeni pogledima gostiju splava i šetača, udaljili se sa Keja.

Da li to znači da je definitivno pukla ljubav koja je punila naslovne strane novina ili je afera između Mrkonjića i Ane Bekute bila samo deo kampanje, kako su tvrdili njegovi politički protivnici, još nije poznato.

Do pre nekoliko dana ljubav ministra i pevačice je cvetala. Bekuta ga je posećivala i u kabinetu u Nemanjinoj 11, pa čak i kada je davao intervjue medijima, pojavljivala se i pevala na skupovima stranke, a bila je i specijalna gošća socijalista u izbornoj noći.


On je njoj uzvratio tako što je ceo državni vrh doveo u prvi red Sava centra na njen solistički koncert, a pratio je i po nastupima širom Srbije. Ostalo je nepoznato i u kom je statusu Mrkonjićev brak. On je više puta izjavljivao da uprkos svemu najviše voli svoju suprugu i da je neće ostaviti, dok je Daša Mrkonjić isticala "da je njihov brak skladan uprkos tome što je njen suprug švaler".

POVEZANE VESTI

Utorak 15.05.2012. 08:02
Деда, шетај своје унуке!
Utorak 15.05.2012. 07:23
Ako mu narod ne dodje glave vijagra hoce, garant.
Utorak 15.05.2012. 08:17
Da nije ministar ili uopste na nekoj poziciji bas bi setao mlade devojke...drustvo je propalo u celini i ovaj primer govori o toj licemernosti ili ne znam kako bi nazvala te kombinacije matorih kesovana i zabludelih devojaka...Sve nesto mislim da je on bas osvaja svojim crnim ocima vitkim stasom i gromkim glasom...pare vrte svuda...Vidjala sam cudne kombinacije onih koji imaju pare i onih koje se pale na tipa koji moze da im deda bude...Cudila sam se i za Bekutu da joj je on izbor a sad vidim da su zbog izbora i tu radile neke pare...uzas kakvo smo drustvo...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online