Četvrtak 13. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 16.05.2012.
12:50 >> 12:55h
Alo! A

Autom upao u tajni tunel ispod Dedinja

Tajni tunel otkriven je sasvim slučajno juče u Tolstojevoj ulici na Dedinju, kada se usled višednevnih padavina otvorio asfalt nasred ulice.

Automobilom upao u tajni tunel ispod Dedinja (Foto: "Alo")

Podzemni prolaz otvorio se u momentu kada je iz garaže rezidencije ambasadora Tunisa na ulicu izlazio službeni vozač Srđan P. (47) automobilom, koji je upao u rupu prednjim točkom.

Vozilo je prednjim delom propalo kroz rupu. Odmah je reagovala saobraćajna policija, a ekipa firme "Beograd put“ je stigla dva sata nakon poziva.

"Sve se dešavalo brzo, krenuo sam da izlazim iz garaže, kada se najpre čuo strahovit zvuk nalik pucanju ili lomljenju. U sledećem momentu sam osetio kako mi automobil propada. Kada sam izašao iz automobila, nisam mogao da verujem šta vidim. Točak automobila se nalazio u krateru prečnika oko jednog metra i iste dubine. Na jednom kraju rupe lepo se video tunel", kaže Pantić za "Alo".

Prema njegovim rečima, sreća u nesreći je što je minut pre nezgode uparkirao automobil ambasadora "mercedes“ S klase. Starosedeoci Tolstojeve ulice glasno su negodovali zbog ovakve nezgode, navodeći da im država naplaćuje visok porez jer žive u kraju prve kategorije, a zauzvrat održavanja su nikakva.

"Nikad u životu ovako nešto nisam video. Automobil je jednostavno propao u rupu nasred ulice. Ko će ga znati šta se dogodilo, znam samo da su pre tri godine bili radnici i na tom mestu nešto radili. Možda to otvaranje rupe u asfaltu ima veze sa kanalizacionim šahtom koji godinama ne funkcioniše, a nadležne službe ne reaguju, iako smo im više puta prijavili kvar", kaže jedan od starosedelaca.

"Eto, možete i da vidite tu da je samo krpljen asfalt. Sramota je veća za zemlju što se u blizini nalaze rezidencije stranih ambasada. Vidite kako gledaju u čudu šta se dogodilo", ispričao je on.

Dok su radnici "paukom“ podizali automobil iz rupe, zemlja u krateru se obrušavala i upadala u novonastali tunel.

"Nasuli smo rizlu, stavljeni su vibro-ploča i znak upozorenja. Planira se sanacija čim se prolepša vreme, to jest posle kiše. Stvaranje rupa, spiranje asfalta i potonuće konstrukcije najčešće se događa usled curenja kanalizacionih cevi", rečeno je iz preduzeća "Beograd put“.

POVEZANE VESTI

Sreda 16.05.2012. 12:56
Pretpostavljam da ovaj tunel nema nikakve veze sa ONOM vilom u Tolstojevoj?
Sreda 16.05.2012. 12:57
"tajni" tuneli su "tajni" samo za naše kvazi-novinare...
Sreda 16.05.2012. 12:57
Tuneli sa Dedinja vode pravo u Reckove rudnike...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online