Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 20.06.2012.
06:09
Danas A

SNS nudi Dačiću mesto premijera

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić rekao je da je Srpska napredna stranka ponudila lideru socijalista Ivici Dačiću mesto premijera i ključne resore ali da on i dalje taktizira zbog "stare ljubavi prema demokratama".

SNS mu nudi mesto premijera, Ivica Dačić i dalje čeka Demokratsku stranku
 

"Tražili su ključna mesta. Premijersku fotelju, ministarstvo policije, obrazovanja, zdravlja. I sve su dobili, ali oni nikako da preseku pupčanu vrpcu sa DS. Očekujem da će se, ipak, uozbiljiti, kako bi se ova ekonomska kriza bar malo ublažila", rekao je Ilić za "Danas".
 

Predsednik Nove Srbije je kazao i da su mu demokrate nudile mesto u vladi koje bi oni formirali, ali da je to odbio. Ilić je dodao da ne učestvuje u pregovorima, već da je sve prepustio naprednjacima u koje ima puno poverenja.
 

On je dodao da mu neće smetati da sedi u vladi sa liderom URS Mlađanom Dinkićem iako ga je više puta žestoko kritikovao.
 

"Niko meni ne smeta. Kritikujem mnoge ljude, ali su kritike uglavnom dobronamerne. Uostalom, na SNS je da odluči sa kim će u koaliciju. Imam sporazum sa naprednjacima, a ko će tu okolo da bude, ne zanima me. To je odgovornost onog ko vladu pravi i ko vodi pregovore. Eto i nas zbog našeg koalicionog kapaciteta u vladu zovu i oni koji su protiv Nove Srbije i mene pravili raznorazne skandalozne spotove u izbornoj kampanji", rekao je Ilić.

POVEZANE VESTI

Sreda 20.06.2012. 06:27
Heh,.... Dacic ceka da se DS odrekne LDP-a !? Sto se izgleda nece desiti ... jer je ceda glavni "misionar" politike zapada u tom bloku.... ... Pa ne bi se kurjak dzabe priklonio "misionaru" trazeci spas od zaborava a sam Tadic najavio i pre izbora da LDP ' MORA " sigurno uci u vladu ako DS dobije sansu da je formira...!
Sreda 20.06.2012. 07:13
Uci ce Dacic i sa LDP a ako treba i sa HDZ samo da je u vlasti. Nezaboravite da je Dacic bio najvjerniji saveznik zutacima. Dacic se necka kao cura pred udaju koja tvrdi pazar. Hoce Dacic vise mjesta u vladi a to znaci i vecu vlast u drzavnim institucijama i kompanijama tj. vecu lovu. Nesmeta njemu LDP to je prica za narod. LDP ce obecati da ce biti fini i poslusni i Dacic ce da udje u vladu sa svojim starim drugarima zutacima i Cedomorcem prashkom.
Sreda 20.06.2012. 08:16
I dalje će komunjare da nam kroje kapu.... Laka ti noć voljena zemljo....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online