Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 30.06.2012.
12:39
Blic A

"Gazela" noćas potpuno zatvorena zbog testa opterećenja

Od 22.00 sata večeras do 10.00 časova 1. jula, sutra ujutru, JP "Putevi Srbije" obavljaće prvi deo testa opterećenja na čeličnoj konstrukciji mosta Gazela. Tokom testa most će biti u potpunosti zatvoren za saobraćaj u oba smera.

Pogled na Gazelu
 

Za vreme testiranja opterećenja mosta, saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

U smeru ka Nišu, sva vozila tranzitnog saobraćaja mogu se na Dobanovačkoj petlji prebaciti na Obilaznicu oko Beograda i istom ići do petlje Bubanj potok gde će se uključiti na autoput prema Nišu.

Ova alternativa je već predviđena kao obavezna za teretna vozila preko 3.5 tona.

Vozila koja dođu autoputem ispred mosta Gazela moći će da sa autoputa ispred Beogradske arene na prvoj petlji preko izlazne rampe uđu u Ulicu Španskih boraca, i dalje Ulicom Đorđa Stanojevića do Delta sitija, odakle treba da uđu u Ulicu Jurija Gagarina kojom će izaći na Most na Adi.

Na prvom isključenju treba da uđu u Radničku ulicu, zatim Kirovljevu, Visoku, Paštrovićevu i nazad u Radničku i Bulevarom vojvode Mišića do Mostarske petlje, gde se uključuju na autoput u pravcu Niša.

U smeru ka Šidu sva vozila mogu da se na petlji Bubanj potok prebace na Obilaznicu oko Beograda i istom idu do Batajničke petlje gde će se uključiti na pravac autoputa prema Šidu.

Vozila koja dođu autoputem ispred mosta Gazela sa autoputa preko Mostarske petlje treba da uđu u Bulevar vojvode Mišića kojim će se iza Beogradskog sajma popeti rampom na Most na Adi.

Po prelasku mosta Ulicom Jurija Gagarina treba da se kreću do kompleksa Delta sitija, Ulicom Đorđa Stanojevića i Španskih boraca do saobraćajne petlje Arena gde se uključuju na autoput u pravcu Šida.

Pravac kretanja na svim skretanjma počev od izlaska sa autoputa, pa do vraćanja na njega biće obeleženo posebnim saobraćajnim znacima na kojima će jasno biti obeležena oznaka Šid i Niš.

Preduzeće "Putevi Srbije" apeluje na učesnike lokalnog gradskog saobraćaja da za prelazak preko reke Save koriste Brankov most, Stari savski most i Most na Adi.

JP “Putevi Srbije” takođe podseća sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima.

POVEZANE VESTI

Subota 30.06.2012. 13:05
Zidanje Skadra....nastavak..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online