Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 09.08.2012.
02:36
Press A

Šutanovac: Ne znam zašto me progone

Agencija za borbu protiv korupcije podnela je u sredu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv bivšeg ministra odbrane Dragana Šutanovca zato što nije prijavio imovinu.

Dragan Šutanovac: Nisam naivan da dozvolim da me bilo ko dovodi u vezu sa nezakonitim poslovima
 

Agencija je, kako se navodi u njenom saopštenju, utvrdila da bivši ministar odbrane nije prijavio da su on i njegova supruga stekli vlasništvo po 1/10 idealnog dela stana od 63 kvadratna metra u Skerlićevoj 20 na Vračaru.


Šutanovac je za “Pres“ poručio da će se oglasiti tek kada dobije sadržaj te prijave, jer još ne zna šta piše u njoj.


- Kada dobijem prijavu i upoznam se sa sadržajem, daću komentar. Sarađivaću sa nadležnim državnim organima u svakom pogledu - izjavio je potpredsednik Demokratske stranke.


On je, inače, već govorio o izgradnji zgrade u Skerlićevoj ulici u Beogradu.


- Tačno je da sa još devet investitora učestvujemo u sufinansiranju izgradnje zgrade u kojoj nameravamo da živimo. Jedan od tih stanova biće naš dom pošto nemamo rešeno stambeno pitanje - izjavio je Šutanovac.


Nisam naivan

On je objasnio da će sa suprugom Marijom novac obezbediti iz kredita, ušteđevine i prodaje njenog devojačkog stana. Za izgradnju umesto kupovine odlučio se, kako je rekao, zato što je takva opcija 40 odsto jeftinija.


Šutanovac je objasnio da je prihvatio da učestvuje u izgradnji stana jer mu je to povoljnije nego da kupuje gotov stan na tržištu.


- Ne znam sada o kolikoj se sumi tačno radi i kolika je kvadratura stana, ali ćemo za to uzeti kredit. Supruga ima dobru platu i moći ćemo to sebi da priuštimo. Svu dokumentaciju u vezi s tim ću dostaviti, u skladu sa zakonom, nadležnim organima, odnosno Agenciji za borbu protiv korupcije - istakao je bivši ministar odbrane, i naglasio da je sve rađeno prema zakonu.


- Nisam naivan da dozvolim da me bilo ko dovodi u vezu sa nezakonitim poslovima dok rešavam stambeno pitanje i obezbeđujem prostor u kome će da žive moja deca - rekao je Šutanovac.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 09.08.2012. 02:49
Znas, znas i to vrlo dobro. Vasa kriminalna masinerija tokom ovih godina mo biti raskrinkana. . A vam je u interesu sada da se bolje sami uhpsite nego da vas drugi hapsi. Kako vas nije stid .
Četvrtak 09.08.2012. 06:46
zapeo on nisam ja naivan da me dovode u pitanje sa nezakonitim radnjama pa nisam .....neka mu neko kaze da su ga vec doveli u pitanje....a ne zna koliko mu kosta stan...pazi ti te izjave covece..ej bre i taj je bio ministar ni manje ni vise nego odbrane bre...nije decko ocekivao da ode u opoziciju pa ga uvatili u sred posla...papucar jedan vadi se na zenu, kaze ima dobru platu...izgleda da se dobro placa izdaja zemlje...docice sve na svoje mesto samo polako...
Četvrtak 09.08.2012. 11:00
Jadni, siromašni Šutanovac. Tačno ti ga žao.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online