Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 30.09.2012.
02:09
Beta A

Vučić: SNS će u budućnosti imati gradonačelnika Beograda

Novoizabrani predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je stranka posle majskih izbora dobila vlast u mnogim opštinama i gradovima Srbije i da očekuje da će u budućnosti imati i mesto gradonačelnika Beograda.

Vladaćemo i Beogradom: Aleksandar Vučić, predsednik Srpske napredne stranke

"U budućnosti ćemo, uveren sam, imati i gradonačelnika Beograda", rekao je Vučić obraćajući se članovima i delegatima stranke na kraju izborne Skupštine u beogradskom Sava centru.

Vučić je istakao da borba protiv korupcije za koju se ta partija zalaže ne znači politički revanšizam već obračun sa onima koji su pljačkali Srbiju.

"Naša borba protiv korupcije je borba protiv onih koji su uništavali ovu zemlju, otimali u pljačkali od radnika i seljaka", rekao je Vučić.

Vučić, potpredsednik Vlade, istakao je da u borbi protiv korupcije neće biti nikakvih ustupaka niti povlačenja pred bilo kojim opasnim čovekom.

Osvrnuvši se na izjavu izaslanika EP Jelka Kacina, čije ime nije naveo, da borba protiv korupcije ne može da se svodi na hapšenje opozicije, Vučić je rekao da ga je ta izjava pogodila i da se SNS ne zalaže za politički revanšizam, ali da neće ustuknuti u borbi
protiv korupcije, bilo da je predstavnik bivše vlasti ili tajkun.

"Ako misle da mogu bolje neka to i urade, mi ćemo se skloniti, ali bez nas se ne mogu izboriti sa korupcijom", poručio je Vučić.

Delegati stranke izabrali su u subotu Aleksandra Vučića za predsednika SNS, a izabrano je i rukovodstvo stranke.

POVEZANE VESTI

Nedelja 30.09.2012. 09:18
ceka se cistka u ds. nije on to tek tako spomenuo beograd. posle konacnog obracuna u razbojnickoj ds nista nije iskljuceno pa ni da beograd dobije novu vlast.
Nedelja 30.09.2012. 07:31
postavite za gradonacelnika beogradjanina koji ima koren u beogradu,one ciji su preci stvorili ovaj grad,dosta vise jugoslavije,srbije i crne gore u beogradu i njihovih interesa,srbija da se okrene sebi.
Nedelja 30.09.2012. 06:40
Ako ubrzo ne sklonite sadasnjeg tajkuna iz DS,Djilasa, nadam se da nikada u buducnosti niko od vas sadasnjih,proslih,vecitih politicara, nece imati vlast u rukama,i da ce se narod konacno opametiti i skloniti vas iz vlasti za sva vremena, zamenivsi vas sa sposobnim i strucnim, i sto je najvaznije postenim,a Srbija ima takvih!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online