Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 28.10.2012.
18:08
Beta A

SNS: Čeda pokazuje nervozu zbog rada Vlade

Srpska napredna stranka je govor predsednika Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića ocenila kao "istup" i navela da bi lideru LDP-a "bilo bolje da odgovori zbog čega su najednom utihnule sve njegove prozivke tajkuna".

Lider LDP-a Čedomir Jovanović
 

"Jovanoviću bi bolje bilo da odgovori... na koji način je naprasno nakon druženja sa kriminalcima iz Šilerove postao vrlo bogat čovek, odakle mu novac da kupi preduzeće 'Fidelinka', a kada je reč o Kosovu i Metohiji, da konačno precizira svoj stav u vezi
teritorijalnog integriteta Republike Srbije", navodi se u saopštenju SNS.

Jovanović je na današnjem Glavnom odboru LDP-a kritikovao predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ali i premijera Ivicu Dačića i prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

On je rekao da LDP neće podržati novu platformu o Kosovu jer je ona izraz politike koja je uništila Srbiju i upozorio da su sve ideje na kojima je građena Srbija fatalno ugrožene, a da evropska ideja nikada nije bila slabija.

Iz SNS-a navode da "uplašeni, poput Čedomira Jovanovića, sve češće pokazuju nervozu i besmislenim izjavama pokušavaju da diskredituju sve što Vlada čini, a što od Srbije, između ostalog, traži i Evropska unija".

"SNS je zadovoljna zbog toga što Čedomir Jovanović i njemu slični pokazuju sve veću nervozu zbog postupaka Vlade Srbije, pre svega vezanih za borbu protiv korupcije i kriminala, jer dokle god je ta nervoza kod njih prisutna to će biti znak da Srbija ide u dobrom pravcu", navodi se u saopštenju SNS.

POVEZANE VESTI

Nedelja 28.10.2012. 18:14
Verovatno će sad idelinka postat albanka ili avganisrtanka .. Ma bolje da pakuju nju nego li testeninu ..
Nedelja 28.10.2012. 21:22
vecina komentara slucajno (malo verovatno) ili namerno skreece temu i pise o (ne)delima cede. Ovde je CEDA tema i njegova antisrpska delatnost. Pa evo vec u napred kaze kako nece podrzati Srpsku platformu za pregovore sa predstavnicima fantomske drzave. Do sada se sadrzaj platforme drzao u tajnosti, sto je straqteski i ispravno. Ako ceda zna sadrzaj i formu nase platforme, moguce je da je vec zanju i nasi neprijatelji. U svakoj drzavi -clanici EU on ne bi odavno bio na slobodi. Zbog svoje proseparatisticke delatnosti i antidrzavne aktivnosti. Uz intenzivne kontakte i veze sa svim segmentima organizovanog krimminala, moglo bi da mu se stavi na teret i netransparentnost porekla imovine.
Ponedeljak 29.10.2012. 05:23
Pa i sam je tajkun... zabrinuo se za sebe!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online