Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 12.12.2012.
10:40 >> 13:53h
Beta, B92 A

Mišković rekao da Vučić neće dočekati veče?!

Miroslav Mišković, nakon privođenja, izjavio da prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić neće dočekati večerašnje gostovanje na RTS-u, nezvanično saznaju beogradski mediji. Nivo bezbednosti potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića podignut je na najviši nivo zbog pretnji koje je izrekao vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković prilikom jutrošnjeg privođenja, rečeno je agenciji Beta nezvanično u policiji.

Navodno, nakon privođenja, Mišković izjavio da Vučić neće dočekati večerašnje gostovanje na RTS-u
 

Kako nezvanično saznaju mediji, vlasnik Delta holdinga je takođe rekao i da neće dugo ostati u pritvoru.

Policija je odmah o tome obavestila Vučića  čiji je nivo bezbednosti odmah podignut na najviši nivo.

Prvi potpredsednik Vlade Vučić je potvrdio da su mu iz policije preneli šta je Mišković rekao, dodajući da je vlasnik Delte to izgovorio "valjda u besu".

"Iz policije su mi rekli šta je gospodin Mišković jutros, valjda u besu, rekao. Teško trpim i ovo obezbeđenje koje imam, tako da me to previše ne zanima, a mnogo mi je važnije da se u Srbiji pokazalo da ne postoje zaštićeni i nedodirljivih i da je država jača od svakog od nas", rekao je Vučić za B92.

Na svom tviter nalogu, Vučić je ovako odgovorio na navodnu pretnju:

- Srbiju nije, niti će moći niko da pobedi, pa neće ni Miroslav Mišković.

Vlasnik Delta holdinga Miroslav MIšković, njegov sin Marko, kao i još osam osoba, među kojima je i Milo Đurašković, vlasnik "Nibens grupe", privedeni su jutros i njima je određena mera zadržavanja od 48 sati. Prema rečima tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića oni će biti u toku dana saslušani.

Stefanović: Osigurati bezbednost Vučića i ostalih

 

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović zatražio je od svih nadležnih organa da obezbede sigurnost prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i svih uključenih u borbu protiv kriminala i korupcije. Dodao je da pretnje Vučiću i svima koji su uključeni u borbu protiv korupcije nisu samo pretnje protiv njih lično, nego su pretnje protiv države i pretnje koje imaju za cilj da zaustave borbu protiv kriminala i korupcije.

 

"Država najsnažnije treba da pokaže da su takve pretnje nedopustive i da je takvo ponašanje skandalozno. Niti se bilo ko od nas uplašio, niti se Vučić uplašio, niti će
se borba protiv kriminala i korupcije zaustaviti", istakao je Stefanović.

 

On je kazao da je hapšenjem Miroslava Miškovića država poslala jasan signal da neće biti nedodirljivih i da su stvoreni uslovi da se zakon primenjuje jednako za sve.

"SNS daje punu podršku svim nadležnim organima u neselektivnoj borbi protiv kriminala i korupcije koju će voditi nepristrasno i po zakonu", rekao je Stefanović.

 

Prema njegovim rečima, verovatno takve pretnje dobijaju i drugi koji su uključeni u borbu protiv koruocije, a SNS ne želi da se bilo ko oseća nesigurno pa da ne može da obavlja svoj posao u punom kapacitetu.

 

POVEZANE VESTI

Sreda 12.12.2012. 10:54
Ova ''bomba'' je spremana kada bude najuzarenije sa Kosovom da se skrene paznja sa goruceg pitanja.
Sreda 12.12.2012. 10:49
Eh kad bi se pokrpili izmedju sebe ...ali i to je laznjak ki dosada..slamu jede cifte baca,,nece vuk na kodlaka..bajke..
Sreda 12.12.2012. 12:25
Nije Mišković toliko naivan da bi to rekao, dobija savete od najboljih advokata.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online