Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 14.12.2012.
19:40
Beta A

LDP: Vučić da kaže sve o Miškoviću

Liberalno demokratska partija zatražila je danas od prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da saopšti sve što zna o "nezakonitim vezama" političara s vlasnikom Delta holdinga Miroslavom Miškovićem i drugim biznismenima u zemlji.

Aleksandar Vučić naveo da je bilo političara koji su na Miškovićevoj strani
 

"Ako to momentalno ne uradi, ovo će biti samo još jedan njegov politički obračun u kojima će kroz tabloide satanizovati svakoga ko mu se suprotstavi", navedeno je u saopštenju LDP-a.

Iz LDP-a su zatražili da odgovor na pitanje ko je krijumčarima droge, braći Šarić, omogućio da dobiju državljanstvo Srbije i razviju svoje poslove u Srbiji, ako je Mišković poslovao sa njima.

"Ako je Mišković prekršio Zakon o privatizaciji, moramo znati koji je političar omogućio te privatizacije. Ako je Mišković davao pare političarima i strankama, onda se mora reći ko su ti koji su bili na njegovom platnom spisku", dodaje se u saopštenju.

LDP očekuje od državnih organa da "brzo i konkretno saopšte ko je politički štitio ili omogućavao korupciju, uz tačne dokaze i veze, pošto korupcije nema bez korena u centru države".

"To se mora uraditi odmah, ili ćemo opet upasti u opasno kolo političke manipulacije borbom protiv korupcije i medijskih egzekucija", navodi se u saopštenju.

LDP poručuje da iza borbe protiv korupcije ne smeju ostati nikakvi politički "repovi i rebusi".

"Udavićemo se u blatu opšteg sumnjičenja i opasne histerije u inače nestabilnom društvu ako se odmah ne otkloni svaka sumnja. Svako nagađanje ili ostavljanje tog pitanja otvorenim u Srbiju će uneti dodatni haos, a borba protiv korupcije će biti svedena na sredstvo prljave političke borbe, onako kako je u Srbiji bilo godinama", dodaje se u saopštenju.

Miškoviću je jutros, posle policijskog zadržavanja, Specijalni sud za organizovani kriminal odredio pritvor do 30 dana.

POVEZANE VESTI

Petak 14.12.2012. 19:55
Oooo Cedomire,postaje vruce tvojoj liberalnoj guzi.Nemozes da spavas mozda,zulja te,polako,doci ces i ti na red,vidis kako i veci od tebe padaju,a tvojih prstica nema gde nisu pipkali,majmuncino izdajnicka.
Petak 14.12.2012. 19:42
Ovi nisu normalni , mora da se neko gadno vrti kod njih .
Petak 14.12.2012. 22:00
Храбар је Чедица! Зна да се он није од Мишковића омрсио... Али Чедице, ускоро следи провера и оних које су стране амбасаде куповале и плаћале ! У коју ћеш се рупу сакрити када се буде открило ЗАШТО су те плаћале?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online