Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 04.03.2013.
19:24
Beta A

"Najmanje četiri smene zbog mleka"

U aferi sa aflatoksinom u mleku utvrđeni propusti nadležnih državnih organa i da će najmanje četvoro biti smenjeno zbog toga, najavio je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za RTS.

Među tih četvoro nije ministar poljoprivrede: "Bio je korektan i ponudio ostavku, ali smatram da Knežević ne snosi subjektivnu odgovornost"
 

Konkretno, Vučić je rekao da će biti smenjen direktor Uprave za zaštitu bilja, direktor Uprave za veterinu, načelnik Odseka za zdravlje i biljni karantin Uprave za zaštitu bilja i načelnik Odeljenja fitosanitarne inspekcije za bezbednost hrane Uprave za zaštitu bilja.

Vučić je rekao da je nadležni ministar poljoprivrede Goran Knežević bio korektan i ponudio ostavku, ali da on smatra da Knežević ne snosi subjektivnu odgovornost.

"Mislio sam da nije fer da se tako nešto uradi pre ocene rada ostalih ministara", rekao je Vučić i dodao da je SNS spremna da sa koalicionim partnerima razgovara u

Potpredsednik Vlade je najavio da će u narednih 15 dana Vlada svojim aktom tu granicu ponovo sniziti na 0,05 mikrograma.

najkraćem mogućem roku i o njegovom i o radu ostalih ministara SNS. On je, međutim, rekao da je Kneževiću zamerio zbog toga što je zakonski limit prisustva aflatoksina u mleku sa 0,05 podignut na 0,5 mikrograma po kilogramu.

Govoreći o kvalitetu mleka u prodavnicama, Vučić je rekao da je ono apsolutno zdravo i da, uprkos tome što su utvrđeni propust nadležnih državnih organa, ničiji život nije ugrožen.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 04.03.2013. 20:31
Gospodo politicari! Po ko zna koji put ste dokazali da ste nesposobni,korumpirani i nepotrebni Srbiji.Netreba da se smene pojedini funkcioneri,nego treba svi da podnesu kolektivnu ostavku! Stranke su izvor svih problema u Srbiji. Gospodo politicari idite,netrebate Srbiji. Srbiji je potrebna direktna demokratija bez stranaka. Jedini pokret koji vredi nesto su Srpske Dveri!
Ponedeljak 04.03.2013. 23:38
Smatram da vladar celog srbistana,gospodin vuciq,uz svesrdnu podrsku svojih 12% srbistanaca koji su ga glasali, treba da posmenjuje sve kafe-kuvarice koje su u javnim i vladinim sluzbama kuvale kafu sa mlekom !!!To je cin terorizma protiv najveceg sina naseg naroda od tite i tadiqija pa naovamo.Ministar Knezeviqi nije kriv..On je mason http://www.youtube.com/watch?v=Rgg4USwUrR0 a takvi su bre mlogo jaki i njih ne sme niko da dira jer je tako vuciqu naredio gazda preko svog ambasadora.Lopurdistan na nivou africkih kolonija sa pocetka proslog veka..I crnci se oslobodise ali lopurdistanci cute i trpe. Negativna selekcija je ucinila svoje !!! Najbolji ginuli i odlazili a podsuknji razmnozavali
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online