Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 30.03.2013.
15:55
Telegraf A

Nisam bio sluga na Tadićevom dvoru!

- Gluposti su da sam bio dvorjanin na dvoru Borisa Tadića. Ni sam ne znam koliko sam telefona razbio o zid nervirajući se zbog toga što je svet nepravedan - rekao je savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića Nebojša Krstić.

Nebojša Krstić: Tadića su poštovali svetski državnici
 

Nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića Nebojša Krstić konačno je u emisiji "Goli život" televizije Hepi, progovorio o svojoj saradnji sa počasnim predsednikom DS, kao i o tome kako su izgledali njegovi susreti sa svetskim državnicima. Nebojiša Krstić odlučno je demantovao govorkanja da je bio dvorjanin na dvoru Borisa Tadića.


- To su gluposti, ni sam ne znam koliko sam telefona razbio o zid, nervirajući se što je svet nepravedan – obajsnio je Krstić.
 

Savetnik za medije Nebojša Krstić prvi put govori o tome kako su izgledali razgovori predsednika Tadića sa svetskim državnicima i negira varljivo sećanje Velimira Ilića da je Tadić ponudio Putinu prazne rudnike soli u Tuzli za skladište ruskog gasa iz Južnog toka i da mu je ruski predsednik rekao da je to možda interes zapada, ali ne i Srbije.
 

- Velja Ilić nije ništa razumeo pošto nije ni znao gde se nalazi – kaže kategorično Nebojša Krstić. Takođe, tvrdi Krstić, nije došlo ni do prepirke i tuče članova kabineta Koštunice i Tadića oko toga ko će od njih da stoji pored Putina.
 

- U svakom slučaju, Boris Tadić se sreo sa svim državnicima osim sa Obamom, sa kojim se samo pozdravio. Bilo je govora o tome da bude primljen u Beloj kući posle hapšenja Mladića, i to je trebalo da se desi baš uoči predsedničkih izbora protiv Nikolića. Da je Tadić već pušten niz vodu, videlo se već prilikom posete Angele Merkel Beogradu, koja mu je predala zahteve u vezi sa Kosovom – kaže Krstić.
 

Krstić tvrdi da se nikada prilikom susreta Tadića sa stranim predstavnicima nije prešla granica pristojnosti i protokola, i podsetio na to da je bivši predsednik Srbije svoju diplomatsku ofanzivu počeo susretom sa britanskim premijerom Tonijem Blerom pod jednim šatorom u Brajtonu, kada je pokušao da za srpsku stvar zainteresuje i najvećeg zagovornika NATO bombardovanja Srbije.
 

- Italijanski premijer Silvio Berluskoni voleo je da se šali i rekao je Borisu Tadiću da je lepši od Džordža Klunija. Berluskoni je pričao i o tome koliko je voleo Dejana Savićevića kao igrača spremnog za velika dela – dodaje Krstić.

Subota 30.03.2013. 16:03
Da li si posle nadoknadio štetu za razbijene telefone, i da li i svoje telefone kod kuće razbijaš kad se javi nepravda u svetu?
Subota 30.03.2013. 16:14
Ma bre šta nam sve napriča. Zašto toliko loše misliš o svom narodu da ništa ne zna.
Subota 30.03.2013. 18:11
Služiti ološu, može jedino ološ..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online