Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 05.05.2013.
11:06
Srna A

Vučić: Nećemo silom sa Srbima na severa KiM

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija ima brojne mehanizme za provođenje briselskog sporazuma, ali da to želi da radi u dogovoru sa legitimnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

Vučić u poseti 250. raketnoj brigadi


"Država ne želi da pokazuje ni silu niti moć, ne zato što nije jaka, naprotiv, zato što je jaka i zato što su oni koji je vode mnogo jači od onih koji joj se suprotstavljaju. Zato pružamo ruku i želimo da razgovaramo, a ne da se silimo i izgovaramo teške, ružne reči kao što neki od njih izgovaraju", rekao je Vučić novinarima prilikom posete 250. raketnoj brigadi u selu Zuce kod Beograda.

Ističući da će se razgovarati i sa predstavnicima Srba južno od Ibra, Vučić je napomenuo da tu ima i problema legalnosti i legitimiteta, jer u nekim opštinama ima i po tri-četiri rukovodstva.

"Moja namera je da, pre svega, posetim sever Kosova i Metohije, ali i mnoga mesta južno od Ibra. Želim da razgovaram sa našim narodom, tamo idem zbog našeg naroda. Ponosan na način na koji smo se borili za svoju zemlju i interese svog naroda", ukazao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 05.05.2013. 11:41
Ovaj jos preti braci srbima sa Kosova, sram ga bilo! Braco I sestre na Kosovu I Metohiji, najbolje je sto mozete da uradite je, da nadjete siptare koji hoce da kupe vasa imanja I stanove I iselite se iz nakazne drzave zvane Kosovo I time ostavite 100% posto etnicki cisto KiM I neka se braca u Srbiji zamisle koga imaju za komsije, kada ih nije bilo briga za Vas. Oko ne znate gde da idete, nazovite Dodika I on ce vam I braca iz Republike Srpske ponuditi zemlju koje ima za gradnju novih kuca. Zivecemo zajedno pa makar tesko , ali zivecete kao ljudi. Srbijo (bez KiM) sram te bilo!!!!
Nedelja 05.05.2013. 11:28
Primena sile je Plan B. Plan A "specijalni rat" se vec sasvim uspesno sprovodi : u igri su vec Drecun i Rada, pa nasi mediji, price o organima i zlocincima (to su sve nasi partneri politicari sada) su filtrirane, farma i striptiz blizanaca naravno, pusticemo im i pedere i lezibejke ako treba radi ubijanja dosade i trosenja energije. Dodatno i sam baron Minhaunzen licno ide da ih pojedinacno laze. "A to sto sam se okruzio ovim (za)maskiranim, to se uopste ne silim, pa vidite da se samo tucamo s'jajca".
Nedelja 05.05.2013. 11:47
прво : када сам погледао слику прво што сам помислио да овај овде лик , приредио неку гозбу са нато официрима, наравно погрешио сам , нису то никакви нато официри, али је униформа маде ин ус(р)а ... ццц колико нам је војска застранила , нит су ово наше униформе нит су оно наше капе , жалосно и јадно... два : држава нема инти силу нити моћ ,то је показала и доказала оним буђавим преговорима ,који уопште нису изгладали као преговори , већ као промопредаја наредби ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online