Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 12.05.2013.
15:37
Beta A

Dogovor na KiM: Ubuduće radimo zajedno

Predsednici opština sa severa Kosova i Metohije i potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić saglasili su se danas da će ubuduće koordinisati sve zajedničke aktivnosti i delovanje.


Vučić u Leposaviću sa predstavnicima Srba sa severa Kosmeta
 

Posle sastanka sa predsednicima četiri opštine u Leposaviću, predsednik opštine Zvečan Dragiša Milović poručio je da Srbi sa severa Kosmeta nemaju rezervnu državu.

"Razgovarali smo o briselskom sporazumu i ovo je treći put kako se sastajemo i svi zajedno smo se dogovorili da nastavimo zajedno da radimo, jer nemamo rezervnu državu, naša država je Srbija", rekao je Milović.

On je ocenio da je dobro to što je Vučić danas među kosovskim Srbima i biće korisno da i odbornici na današnjoj zajedničkoj sednici svih opština u Kosovskoj Mitrovici sve nedoumice, nejasnoće, strahove i pitanja postave prvom potpredsedniku Vlade.

"Nadam se da ćemo složno i jedinstveno koordinirati i raditi za dobro našeg naroda, kako na Kosovu i Metohiji, tako i u Srbiji", kazao je Milović.

Vučić je, posle sastanka, ukazao da je uprkos različitim misljenjima bilo reči o koordinisanju budućih akcija.

"Razgovarali smo, iako ne delimo ista uverenja. Dogovorili smo se da koordinišemo naše buduće akcije, da zajednički delujemo, jer kao što je rekao i Mirović, naš narod veruje u svoju državu, a mi niti možemo niti hoćemo da menjamo naš narod", kazao je Vučić.

Prvi potpredsednik Vlade sada je na svečanom ručku povodom slave opštine Leposavić Sveti Vasilije Ostroški. U 16 sati u Kosovskoj Mitrovici treba da počne zajedničkla sednica odbornika četiri opštine sa severa KiM.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.05.2013. 16:39
ХАХАХАХАХА ал' смо те извиждали :)))))))))) И оно мало будала из Косовске Митровице који су још веровали у вас па вас заокружили на изборима и они вас сада јако пљују :) Да се сада одржавају избори овде издајничка снс не би прешла цензус. ВУЧКО ЈЕ Л ТИ НЕОБИЧНО МАЛО? НЕКАД ДОК СЕ НИСИ ПРОДАО МЕРКЕЛОВОЈ БИО СИ ДОЧЕКИВАН АПЛАУЗИМА А САДА ЗВИЖДУЦИМА. Вучићу усташо итд.
Nedelja 12.05.2013. 16:12
Pa zar to nije bilo dogovoreno i pre potpisivanja kapitulacije ?
Nedelja 12.05.2013. 17:10
"DOGOVORILI SMO SE DA KOORDINISEM NASE BUDUCE AKCIJE" ...buduce akcije!...koje bre akcije jos ima?...sve sto ste u Briselu potpisali o'prdaju KiM siptarima to se nemoz ponisTi, jer ste dosli azdaju u celjusti, i tu za 4 ospstine nista nema da ucesvuju u buduce akcije,nego da saviju usi i cete pa sta im Bog da.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online