Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Ponedeljak 23.09.2013.
17:17
Beta A

"Nikolić da bude na čelu Parade"

Socijaldemokratska omladina i omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) pozvali su predsednika Srbije Tomislava Nikolića da bude na čelu kolone ovogodišnje Parade ponosa.

SDU i LSV: Nikolić je obećao da će predvoditi Paradu
 

Podmladci Socijaldemokratske unije i LSV stranke su u zajedničkom saopštenju navele da postoje pitanja oko kojih bi svi trebalo da se usaglase bez obzira na političke razlike.

"Kada je u pitanju poštovanje ljudskih prava, naše organizacije veruju da je to jedan od preduslova za modernizaciju našeg društva. Pravo na slobodu okupljanja mora da bude garantovano svim građanima i građankama Srbije, dokle god ne vređaju druge i pozivaju na mržnju i nasilje", navodi se u saopštenju.

Omladina LSV i Socijaldemokratska omladina pitale su Nikolića da li će održati svoje obećanje iz predizborne kampanje i prisustvovati Paradi ponosa. Oni su ga podsetili da je nakon prošlogodišnje zabrane Parade ponosa rekao da bi bio na čelu kolone da je manifestacija održana i da ove godine neće biti opravdanja ako se ona otkaže.

Premijera Ivicu Dačića su pitali da li je nakon pet godina obavljanja posla ministra unutrašnjih poslova sposoban da obezbedi održavanje jednog javnog skupa kakav je Parada ponosa.

"U pet godina mandata Dačića kao ministra održana je samo jedna Parada ponosa i mislimo da je važno da građani i građanke Srbije znaju šta je MUP uradio za tih pet godina da bi se uslovi za održavanje Parade ponosa poboljšali", piše u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.09.2013. 17:31
Na čelo parade onog debelog krmaka i NS.
Ponedeljak 23.09.2013. 17:41
Тако је,крљави љаџа стиропорац,тзв председник Србије на чело колоне!Јел Европа нема алтернативу?Е онда молим лепо,ружичасте танге,истрти гузицу па на чело педер-бала,да цела Србија види за шта и за кога је гласала!Подржавам овај захтев у потпуности!
Ponedeljak 23.09.2013. 18:30
Molim pripadnike lezbejske i gej populacije,popularne „pedere“ i „lezbejke“,da ove godine poštede Beograd razaranja,za razliku od prethodnih kada su horde pobesnelih LGBT građana u potpunosti uništile i spalile Stari grad, Dorćol i veliki deo Vračara.Organizovane grupe LGBT-ovaca su Oktobra 2010e,po ugledu na svoje istomišljenike iz drugih zemalja, tokom celog dana razrušile veći deo Beograda,zubima kidali malter sa fasada i goloruki nasrtali na pripadnike policije koji, iako naoružani,nisu mogli da pruže značajan otpor fizički nadmoćnijem protivniku.Procenjuje se da je oko hiljadu policajaca toga dana zadobilo teže povrede,dok se mnogi od njih još uvek vode kao nestali.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online