Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 26.10.2013.
19:11 >> 20:44h
Beta A

SNS: Samo vi šetajte, mi pobeđujemo na izborima

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu saopštio je danas da je posle protesne šetnje koju je u tom gradu organizovala Demokratska stranka (DS), još sigurniji da treba raspisati pokrajinske izbore jer su tokom šetnje građani na kolonu reagovali zvižducima i nezadovoljstvom.

Foto: Ilustracija

"Gotovo na svakom ćošku građani su na kolonu DS reagovali zviždanjem, uzvikivanjem parola 'lopovi', 'svi u zatvor' i još mnogo pogrdnijim uzvicima", saopštio je Gradski odbor SNS, i dodao da je sada još više ubeđen u ispravnost borbe koju vodi prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Navodi se da su funkcioneri DS "uplašeni" jer se iz dana u dan otkrivaju afere u kojima su oni postali milioneri, i u kojima su "uništena javna preduzeća i egzistencialno ugrožen i obespravljen narod".

"Naša stranka ima nikad veću podršku građana, a grčeviti otpor borbi protiv korupcije i kriminala i otpor u otkrivanju svih malverzacija kojima je ojađen naš narod poslednjih deset godina je stanje u kojem se nalazi DS", navodi se u saopštenju.

Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Novom Sadu saopštio je večeras da Srpska napredna stranka (SNS) ne razume proteste kojima se traži poštovanje ljudskih prava, već misle da je svaki protest usmeren ka osvajanju vlasti.

"Nismo iznenađeni reakcijom SNS na naš protest kada se ponovo pokazalo da ta stranka ne razume proteste kojima se ne traže rušenje, destrukcija i osvajanje vlasti, već da se poštuju slobode garantovane Ustavom", navela je DS u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Subota 26.10.2013. 21:53
Tako je i Tadici mislio pre izbora.Kako vodite politiku drzave,priznanje Kosova na mala vrata i ,,spasonosni recept,,smanji plate,povecaj porez i cene i otpusti radnike,tako cete i da prodjete.Glasao sam za SNS,ali za tadasnja lazna obecanja Vucica i Nikolica nazalost.
Nedelja 27.10.2013. 11:30
zjetin od zutih ili sendvic od sanducara efekat je isti.izdajnici unistise srbiju.
Nedelja 27.10.2013. 07:47
Eto ja predlazem da glasate za LDP na sledecim izborima jedino oni nisu bili stvarno u vlasti,a sto se tice politickog delovanja njihovog lidera i statuta LDP-a sve sto su oni govorili to SNS polako prihvata, a narod zaslepljen nacionalizmom to nevidi.To sto SNS sada govori ne drzi vodu,narod vidi da je sve gora i gora ekonomska situacija i cisto sumnjam da ce SNS dobro proci na sledecim izborima,dostigli su svoj zenit,(sada se hvataju za slamku spasa i love zute) morace opet da odu pred krst i da se zaklinju u nesto trece,jer i inace nemaju znanja i moci da izvuku Srbiju iz nemastine u kojoj se nalazi.Najgori su oni sto u sustini neznaju sta hoce,oni bi- i jare, i pare- e to ne ide zajedno
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online