Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 27.12.2013.
17:46
Beta A

"Poslat na posmatranje" osumnjičeni za pretnje Vučiću

Padobranac iz Smedereva Aleksandar Cvetković (31) koji je od polovine decembra u pritvoru zbog pretnji Aleksandru Vučiću da će ga "dići u vazduh" sa 14 kilograma eksploziva, biće upućen na psihijatrijsko posmatranje, rečeno je u Osnovnom tužilaštvu.

Posle psihijatrijskog posmatranja biće odlučeno da li će Cvetkoviću biti određena obavezna mera bezbednosti, ili će, ako se pokaže da je uračunljiv, protiv njega biti pokrenut redovni krivični postupak, rečeno je za agenciju Beta u smederevskom Osnovnom tužilaštvu.

Cvetković je kod istražnog sudije Osnovnog suda u Smederevu izjavio da je Isus Hrist, da je uz njega 100.000 Zvezdinih navijača, 10.000 bajkera i 16.000 traktorista.

Navijači Crvene zvezde ogradili su se od Cvetkovićevih izjava.

Policija je prilikom pretresa Cvetkovićeve porodične kuće našla i oduzela više telefona i kompjutera u kojima su nađene preteće poruke.

Početkom 2013. u Dubaiju, najvećoj svetskoj smotri padobranaca, među 1.440 skakača Cvetković je bio peti.

Tokom Evropskog prvenstva u Rusiji krajem avgusta, Cvetković je medijima počeo da šalje poruke da se Vazduhoplovni savez Srbije "obrukao i ponizio sportiste" jer je reprezentaciju poslao na takmičenje, a da nije uplatio kotizaciju i smeštaj i da, zbog toga, reprezentativci nisu imali dovoljan broj probnih skokova.

Ujedno je optuživao rukovodstvo VSS da novac za takmičenja preusmerava za druge namene. Cvetković se žalio i da mu Vazduhoplovni savez Srbije nije dao stipendiju "na koju ima pravo". Cvetković je delimično bojkotovao Evropsko prvenstvo u Rusiji i optuživao Savez za loše rezultate na takmičenju, a kasnije i za
nelegalne novčane tokove.

Po povratku u Srbiju Vazduhoplovni savez je saslušao ostale članove reprezentacije koji su izjavili da je sve bilo regularno na takmičenju u Rusiji i isključio Cvetkovića iz reprezentacije.

Cvetković je 12 godina bio reprezentativac Srbije, ima više od 2.400 skokova, prvak je Balkana i Srbije, osvajač 30 medalja i 170 pehara.

Petak 27.12.2013. 19:36
pas koji laje ne ujeda.zveki zna zasto.
Petak 27.12.2013. 19:42
Očigledno je većinu Srpskih patriota poput Stankovića će poslati na psihijatrijsko posmatranje ova veleizdajnička vlast pod vodjstvom nikolića,vučića dačića i njihovih slepih poslušnika.aparedlažem da posle nečuvene veleizdaje i predaje Srba na Kosovu šiptarima na milost i nemilost ova CRNA TROJKA sa svojim slepim poslušnicima pod hitno se voljom poštenog naroda Srbije uputi na višegodišnje psihijatarsko ponašanje,što je jedino realno posle svega što uradiše Srbima,ono što nato zlikovci preko prištine kfora unmika i euleksa nisu uspeli to ovi jadni nazovi vlastodršci napred navedeni sramno predadoše,prokleto im i seme i pleme dok im je roda i poroda.
Petak 27.12.2013. 21:41
Za posmatranje su ovaj dramoser i nobelovac Dačić! Treba videti šta su im zlikovci sa zapada ugradili u glavu kad su tako naglo promenili politiku!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online