Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 28.01.2014.
17:18
Beta A

Otkazi u EPS-u zbog propusta u računima

Vršilac dužnosti generalnog direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Aleksandar Obradović naložio je danas direktorima elektrodistribucija da najkasnije do 1. februara smene odgovorne za propuste u decembarskim računima za struju.

Aleksandar Obradović u razgovoru sa nezadovoljnim građanima

EPS je saopštio da je Obradović na sastanku s direktorima elektro-distribucija naložio smenjivanje pomoćnika direktora za ekonomiju poslovanja Elektrodistribucije Beograd (EDB), direktora Direkcije za informatiku i telekomunikacije u EDB, rukovodioca Pogona "Beograd" u EDB-u, direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom u Jugoistoku.

Prvi čovek EPS-a je naložio i smenjivanje direktora Centra za informacione

Radnici EPS-a najavili otkaz

 

Sindikat radnika Elektroprivrede Srbije (EPS) doneo je danas odluku o najavi generalnog štrajka u tom javnom preduzeću, zahtevajući poboljšanje uslova rada, rekli su agenciji Beta u tom sindikatu.

tehnologije u Jugoistoku, direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom u Elektrosrbiji, direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom u "Centru" i direktora izvršne funkcije za poslovni sistem u Elektrovojvodini.

Obradović je predložio niz mera da se greške ne bi ponovile u narednim računima.

Najavio je proveru rada svih rukovodilaca koji su odgovorni za proceduru u vezi s oračunima, tako da računi ubuduće budu takvi da se ne može sumnjati u njihovu ispravnost.

"Pojedinačne greške poput decembarskih, koje su dovele do velikog nezadovoljstva kupaca, ne smeju da se ponove i zato će, pored redovnih, biti i vanredne kontrole očitavanja brojila", rekao je vršilac dužnosti generalnog direktora EPS.

Naloženo je da rukovodioci ekipa za očitavanje još jednom provere rezultate očitanog stanja.

Pri narednom mesečnom obračunu utrošene električne energije biće i logičke kontrole da se ne bi ponovo desilo da građanima stižu računi s milionskim iznosima.

POVEZANE VESTI

Utorak 28.01.2014. 17:48
Хоће ли неко проникнути у тајну већу од рецепта кока коле,и рећи где је квака у тим рачунима,сви и ми и они знају да су рачуни наштикловани.Правило плати па се клати у овом случају не пије воду.Хоћемо да знамо шта сте повећали до неба,то требају паре за позајмице,мамицу вам лоповску!
Utorak 28.01.2014. 17:53
Nažalost u Srbiji nepostoji "individualna odgovornost" tako da svi ti otpušteni dobijaju parnice na sudu! Tako da narod mora sve to trostruko da plati! Trenutno ima preko 150.000 parnica u Srbiji zbog takvih stvari! Te parnice traju godinama ali svi dobiju državu. I država mora sve da plati i da vrati na radno mesto! Srbija - Narod nema više para za takve igre!!! Pod hitno uvesti "individualnu odgovornost"!!! Pa nek odgovara osoba koja daje odkaz a ne narod. Žuti i crveni na carini podelili preko 5.000 odkaza i to bez objašnjenja. Svi ti su dobili parnicu, oštetu i vraćeni na poso tako da sada ima duplo više carinika nego potrebno. A najverovatnije i više nego duplo
Utorak 28.01.2014. 18:31
obratite paznju ko je smenjen, nisam siguran da ti ljudi mogu biti krivi za ovo. srbi iz srbije moraju poceti da stite svoje interese.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online