Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 28.01.2014.
18:33
Beta A

Čeda: Ne pregovaram sa Tadićem, zna se da će izgubiti

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović demantovao je danas da ta stranka razgovora sa počasnim predsednikom Demokratske stranke (DS) Borisom Tadićem o predizbornoj koaliciji.

Demantovao pisanja medija: Čedomir Jovanović

"Sa počasnim predsednikom DS nismo vodili i nećemo voditi nikakve razgovore o nejasnim i unapred gubitničkim koalicionim frontovima", navodi se u saopštenju Jovanovića.

Pojedini mediji preneli su danas da će Tadić na beogradskim i parlamentarnim izborima u martu predvoditi koaliciju pod nazivom Demokratski front, u kome bi bio deo DS-a, Dušan Petrović i Nenad Čanak, dok se sa LDP-om pregovara.

U saopštenju Jovanovića se navodi i da je LDP vodio i okončao razgovore sa DS prošle jeseni, kada je javnosti saopštio zbog čega u onome što demokrate predlažu "ne vidimo ozbiljan politički i reformski plan".

On ističe da će njegova stranka u subotu imati sednicu Glavnog odbora na kojoj će predstaviti kandidata za gradonačelnika Beograda, politiku sa kojom će izaći na izbore, "široku i ubedljivu" listu ljudi koji će tu politiku nositi, i plan kampanje.

"Onima koji pokušavaju da nas uvuku u politički mulj to će biti najsnažniji odgovor i poruka da svoje greške i promašaje iz prošlosti, zbog kojih su izgubili svaki politički značaj, danas ne mogu da ispostavljaju ni nama ni Srbiji, koja je umorna od njihovih
doživljaja politike kao večitog spletkarenja i razmišljanja samo o sebi", dodaje se u saopštenju.

Predsednik LDP je kazao da ne pristaje na "stvaranje konfuzije u kojoj svoju šansu traži samo politika ličnih interesa pojedinaca i grupa koje je vreme pregazilo".

POVEZANE VESTI

Utorak 28.01.2014. 18:41
Ma neces Cedo ni ti dobiti osim celiju ako Bog da...
Utorak 28.01.2014. 19:03
Vucic je perjanica svih izdajnika,i zeli da napravi vladu sa Vukom i Cedom,sa dva najveca mulecara,dva manipulatora koji zive na grbaci naroda i baskare se.Da smo normalna drzava Ceda prasak bio bi na robiji visedecenijskoj,zasto Vucic kada je toliko posten i bori se protiv kriminala ne ispita Cedino bogatstvo.Verovatno sto imaju iste mentore,i zato sto duvaju u istu tikvu.Eee luda Srbijo i narode,probudi se jer posle izbora nema vise kajanja.
Utorak 28.01.2014. 18:47
Čedo, ima se, može se...! Neko je bio obećao borbu protiv korupcije u Srbiji, a ovaj se vozi u najjačem audiju, šofer, tjelohranitelji i sve ostalo ! Jedina zemlja u kojoj su neki zaštićeni kao beli medvjedi ! Politika je unosan posao u Srbiji !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online