Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Petak 07.02.2014.
18:50
Beta A

Koštunica: Ili SNS ili slobodna Srbija

Predsednik Demokratske stranke Srbije (D S S) Vojislav Koštunica ocenio je danas da je EU "najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti", a da je Srpska napredna stranka (SNS) najveći zagovornik evropskih integracija.

Za političku neutralnost Srbije: Vojislav Koštunica

Koštunica je kazao da za razliku od SNS, koja je za evropske integracije, njegova stranka poziva građane da glasaju za političku neutralnost i ekonomiju političke neutralnosti.

"Sada narod treba svojom slobodnom voljom da se odluči da li je za SNS i EU ili za slobodnu Srbiju, političku neutralnost i DSS", rekao je bivši premijer Srbije.

Prema njegovim rečima, DS S počinje kampanju u nedelju, 9. februara u Beogradu predstavljanjem programa "Ekonomija političke neutralnosti".

"Na ove izbore samo DS S izlazi sa celovitim ekonomskim programom koji garantuje oporavak posrnule srpske privrede. Ključni problem je što EU stoji kao najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti, a SNS je danas najveći zagovornik pogrešne politike evropskih integracija", rekao je predsednik DSS.

Koštunica je ocenio da "nema oporavka srpske privrede" sve dok "traju evropske integracije i sve dok je na snazi Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju" sa EU.

RIK je juče proglasila listu DSS. Pre toga, proglašene su liste SNS i koalicije SPS-PUPS-JS.

POVEZANE VESTI

Petak 07.02.2014. 21:16
HAHAAHAHAHA....EU SPAS....POGLEDAJTE BIH FEDERACIJU...GDE GOD EU IZMET IMA PIPKE TU SE PROLIVA ZA POČETAK ZNOJ POSLE SLEDUJE KRV. EJ NARODE EU HOĆE TERITORIJU JEBE IM SE ZA NAROD....HOĆE KO HITLER ŽIVOTNI PROSTOR. MORAM DA CIRIRAM VELIKOG SRPSKOG KNJIŽEVNIKA NJEGOŠA. PUČINA JE STOKA JEDNA GRDNAAAAAAAAAAAA.
Petak 07.02.2014. 20:56
Драга браћо, Бошко и Владане, Као што и сами знате, након силних преговора и комбинација, од првобитно замишљеног „патриотског блока“ на крају није било ништа, осим међусобне заваде, оптуживања и провлачења по страницама Фејсбука и жуте штампе.Са друге стране, сплетом низа околности које је, чврсто верујем, сам Господ повезао и удесио, Образ и Наши су постигли договор Војиславом Шешељем и његовом странком, онда када су непријатељи Србства то најмање очекивали.
Petak 07.02.2014. 22:50
A skim ces bre sardjivati ako si neutralan?.....Bio je i ostao glup covek. Po njemu bih najbolje bilo da opet Srbiji uvedu vize, i da Srbi nemogu nigde da idu da rade. A ni investitori da dodju, posto imamo ih vec jako mnogo po srbiji, pa nam netrebaju........Hajde bre pusti se vise politike kad veze nemas. To si vec pokazao.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online