Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 27.04.2014.
18:33
Fonet A

“Kristijana nikada nisam ni video“

Mandatar za sastav nove Vlade Aleksandar Vučić rekao je, odgovarajući na primedbe posle njegovog ekspozea, da nikada nije ni video Kristijana Golubovića, ali jeste političku nameru "nekih da ga pripišu" ovim vlastima.

Nadležnim organima upućuju se samo kritike, nikada pohvale za dobro obavljen posao: Aleksanar Vučić
 

A taj čovek je u ovom sistemu, pod ovom vlašću, dobio 14 godina zatvora za nekoliko grama heroina, jer je višestruki povratnik, rekao je Vučić.

Govoreći o borbi protiv trgovine drogom, Vučić je ukazao da su narkodileri uvek uvezani sa ljudima iz državnog aparata, inače ne bi imali moć.

“Znači, postoje neki ljudi koji rade za njih i obaveštavaju ih“, rekao je Vučić i ocenio da su to neverovatne stvari.

Postoje neki kojima po 10 puta upadamo u kuću i nikad ih ne nađemo. To znači da imamo problem i zato ćemo da čistimo to u našim službama i ministarstvu unutrašnjih poslova, najavio je Vučić.

Ali, tim ljudima niko nije decenijama pre toga upadao u kuće, ili kako oni nazivaju "štekove", dodao je Vučić, jer su bili "mali gospodari".

Govoreći kako u medijima često ostaju nezabeleženi uspesi u borbi protiv kriminala i nasilja, Vučić je naglasio da je policija zaplenila arsenal na dve tribine stadiona na kojem se igrao fudbalski derbi Patizana i Crvene Zvezde.

Vučić je rekao da je tom prilikom pronađeno 27 noževa, 14 sekira, ukupno je oduzeto 420 palica različitih tipova, 396 baklji i preko 300 dimnih bombi.

Kada će neko da kaže državni organi su dobro obavili posao, upitao je Vučić i konstatovao da na derbiju gotovo nije bilo incidenta i niko nije stradao.

POVEZANE VESTI

Nedelja 27.04.2014. 20:38
Ovaj izdajnik je uvek drzao noz na Srbskim ledjima a sad polako ali sigurno priblizava ostricu vratu dok se dusmani Srbije uz grohotan smeh nazdravljaju.
Nedelja 27.04.2014. 20:02
Onaj bedni narkoman čeda je neretko tvrdio, da nije narkoman, da nika nije bio Šilerovoj, da je mafijaški premijer đinđić žrtva političkog a ne mafijaškog obračuna. Eto Srbija je verovala ovom mafijaško- narkomanskom ološu a kao da tebi ne veruje čestiti čoveče, čoveče od reči...
Nedelja 27.04.2014. 18:39
"Kada će neko da kaže: Državni organi su dobro obavili posao - upitao je Vučić, ... Pa, evo, ja kazem: Izgleda da su drzavni organi onog dana (fudbalske utakmice Cetnici:Partizani) dobro obavili posao.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online