Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 29.05.2014.
11:20
Beta A

Kad premijer kaže - u Srbiji nema cenzure

Premijer Vučić je odbacio ocene da u Srbiji postoji cenzura i dodao da takvi komentari nanose štetu Srbiji. Rekao je da je iznenađen blago netačnim informacijama iz OEBS-a od Dunje Mijatović koja je rekla da je on skinuo neki tekst iz Blica i sa nekog "prompter" sajta.

Nek se javi ko je cenzurisan, poručuje premijer. Baš da vidimo da li će se neko javiti!
 

"Da li sam ja mogao, ili ko je mogao, da tako nesto učini? Blic svakodnevno piše protiv vlade, i mene, to je nemačko-švajcarska kompanija, kako sam ja mogao da skinem taj tekst, prilicno nepismen i glup, kakvih sam se mnogo nagledao?!", kazao je premijer.

On je pozvao predstavnike svih medija, Blica, B92... da navedu bilo koji primer cenzure, iza koga on stoji i da će se on povući sa mesta premijera.

Vlast je, kako je naveo, bila optužena za cenzuru i u vreme dana žalosti, jer je, "RRA rekla kablovskim emiterima da ne puštaju programe zabavnog karaktera".

"Srećom, američka kompanija koja je kupila SBB, bila je korektna i rekla da neće dati da se pevaju pesme tri dana. Ali, neki su pokušali da u Evropi i na ozbiljnim mestima za to kažu da je to - cenzura. Hoću da ljudi u Srbiji to znaju. To je vrsta pokvarenjaštva i nepoštovanja svoje zemlje", rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 29.05.2014. 11:44
Дали у Србији има слободних медија ?? Од 2000 године добили цунами размере.Учинак ? Србија земља апсолутно неписменог народа,слуђеног,натераног да верује у чуда,завере,злу судбину(демократија,1000 евра,добар живот у еу и нато).Стара - нова власт их слуђује већ 15 година.Какви блогери? Једни заступају комунисте а други фашисте и попове.За 15 година овде је разграђен и уништен било какав процес мишљења и закључивања.У свим сегментима друштва.
Četvrtak 29.05.2014. 12:51
Prenosim vam samo deo teksta i bloga koji je posle Obrenovacke katastrofe uklonjen iz Blica. Tekst je dugacak ali cete sigurno razumeti o cemu se radi: 'Ja AV podnosim ostavku! Podnosim je jer sam se ispavao i u ovo malo lucidnih trenutaka shvatio sam svoju odgovornost za stanje u drzavi na cijem sam celu. Shvatio sam da mi je zakon o vanrednim situacijama da odmah po saznanju da postoji opasnost od elementarne nepogode (clan 30, Sluz.glasnik 111/2009 i 92/2011) proglasim vanrednu situaciju a to stanje je postojalo jos od utorka 13.maja kad je vec posle 17casova RHMZ najavio velike padavine a isto to je i i Biljana Vranes procitala u III Dnevniku RTS-a upozorenja pojacana crvenom bojom
Četvrtak 29.05.2014. 13:16
"Premijer Vučić je odbacio ocene da u Srbiji postoji cenzura i dodao da takvi komentari nanose štetu Srbiji..." ? коментари наносе штету ? ? ? а цензура не наноси ? ? ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online