Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 27.07.2014.
11:34
Beta A

DSS: Katastrofalan dvogodišnji učinak vlasti

Demokratska stranka Srbije (DS S) ocenila je danas da je dvogodišnji učinak aktuelne vlasti katastrofalan i da se nastavlja, kako se navodi, pogubna politika koju je vodila Demokratska stranka.

Vlast se odrekkla Srba na Kosovu i Metohiji: DSS
 

DS S u saopštenju podseća da je pre tačno dve godine, 27. jula 2012. godine, izabrana vlada Srpske napredne stranke, u "sadejstvu" s koalicijom okupljenom oko SPS-a, koja je rekonstruisana u dva navrata - 2013. i posle izbora 2014. Godine.

"Protekle dve godine s nesmanjenim entuzijazmom je nastavljena po Srbiju pogubna evrofanatična politika kakvu je vodila Demokratska stranka", smatra DSS.

Ukazuje se i da suprotno izbornim obećanjima, kao i odlukama Ustavnog suda, sporazumi Beograda i Prištine nisu poništeni, a ugašene susrpske institucije na Kosovu i Metohiji i priznate institucije samoproglašene "Republike Kosova".

"Time je faktički od strane srpske vlasti priznata ova NATO-mafijaška tvorevina, a Srbi na Kosovu i Metohiji kojih se aktuelna vlast odrekla i izbacila iz Srbije, prepušteni su na milost i nemilost onima kojima je cilj da uz podršku Evropske unije Kosovo i Metohiju etnički očiste", ocenjuje ta stranka.

DS S je ukazao da se u protekle dve godine ekonomska situacija pogoršala, a kako se ocenjuje, nema boljitka ni u zdravsktvu, kulturi ili obrazovanju, a da je loše stanje i u medijima.

"Stanje u medijima dovoljno karakteriše činjenica da je jednostavno otvoreno pismo DS S upućeno Vladi Srbije prvog dana po emitovanju potpuno bojkotovano od strane novinskih agencija, štampanih i elektronskih medija", navedeno je u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 27.07.2014. 11:41
REALNO narod je rekao šta misli o DSS . Pošto je po ko zna koji put NAROD NEPOREŠIVO IZABRAO DUŠMANE DA GA VODE NEKA UŽIVAJU U SVOM IZBORU . POVEROVALI SU ŠPIJUNIMA I IZDAJNICIMA SADA TRPITE I CRKNITE . TO VAM VUČIĆ PORUČUJE .
Nedelja 27.07.2014. 13:11
Ovde prolaze slatkorečivi izdajnici, tako je bilo kroz istoriju srpskog naroda, šteta što ovako uman, častan i pošten lider kao Koštunica ostaje neshvaćen, a svemogući sve popularniji...to dovoljno govori o nama, neka nam je Bog u pomoći...
Nedelja 27.07.2014. 12:25
Kostunica je imao svoju sansu, nije je iskoristio. Kostunica je previse mek, neinformisan i neupucen a nedovoljno odlucan i samouveren. Postoje i neke meni sumjive stvari u vezi sa kostunicom i DSS-om koje su dovoljne da nikad ne bi glasao za njega. I ako je istina da sadasnja vlast nije ucinila nista dobro a ucinila je mnogo losih stvari, i ako se slazem sa njihovim kritikama opet imam utisak da je ta kritika nedovoljno jaka i da je DSS lazna opozicija. Jednostavno DSS mi izgleda kao pas koji laje ali ne ujeda i apsolutno nemam utisak da DSS ima snagu da se suprotstavi sadasnjoj vlasti i briselskovasingtonskim okupartorima kao i da povede i ujedini srpski narod.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online