Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 13.01.2015.
08:45
D. N. P. A

Ugljanin doveo svežu krv

Na sednici Glavnog odbora Stranke demokratske akcije Sandžaka održanoj u Prijepolju izvršena je znatna rekonstrukcija stranke tako što je nekoliko dugogodišnjih čelnika SDA podnelo ostavke, a na njihova mesta, kako je istakao predsednik SDA Sulejman Ugljanin, došli su mlađi kadrovi koji će doneti "svežu krv i nove ideje" u budućem radu ove parlamentarne stranke, po mnogima najjače u Sandžaku.

Beta/M.O/AV
Izvršio rekonstrukciju stranke: Sulejman Ugljanin
 

U Predsedništvu stranke više neće biti Vasvije Gusinac, Bajra Gegića, Fuada Baćićanina i Esada Salihovića (dosadašnjeg predsednika Izvršnog odbora) koji su se povukli zbog angažovanja u Bošnjačkom nacionalnom veću. Uz Ugljanina, vrh SDA činiće: Šemsudin Kučević, zamenik predsednika, Enis Imamović, potpredsednik, Senad Mahmutović, predsednik Izvršnog odnora i Selma Džinović, generalni sekretar.

Po funkcijama, članovi Predsedništva su i Saima Brunčević (ljudski resursi), Admir Mušović (Nadzorni odbor) i Mithat Šabanović (Sud časti).

U novom Izvršnom odboru SDA Sandžaka biće: predsednik Senad Mahmutović, Selma Pluncević, Edina Hamidović, Mersad Mujović, Amir Hasurdžić, Aldin Zoranić i Sadik Ugljanin.
Stranka demokratske akcije Sandžaka je u 2014. godini postigla dobre rezultate, a najvrednija je pobeda na izborima za Bošnjačko nacionalno veće u kome SDA ima većinu i predsednika Sulejmana Ugljanina. Stranka demokratske akcije je na vlasti u Sjenici (sa SPS) i Tutinu (samostalno), a učestvuje u vlasti i u Prijepolju, u Skupštini Srbije SDA ima dva poslanika Sulejmana Ugljanina i Enisa Imamovića.

POVEZANE VESTI

Utorak 13.01.2015. 08:58
Aj da pogodima sta " njihova sveza " krv donosi......Al prvo pitanje kolko je osoba direktno il in/direktno povezana sa globalnim dzihadom. 1- koliko tih istih il njima bliznjih su povezanio sa cio-m il drugim obavestajcima bnd-mi6-mossda ? 2-koliko od njih putuje u arapske zemlje i sa koliko para se vracaju da bi pravili njihove filozofske objekte po Srbskoj Zemlji. 3-Sa kakvim nacinom ce ovi novi da pokusaju otcepit seperatistickim akcijama deo Srbske teritoriju i ukoliko ce im poc za rukom se ujedinit sa fundamentalnim bosnjacko-dzihadistickim teroristima iz okupirane bosne ? 4-u koje svrhe ce koristit visoko-tehnoloski kriminal za njihove zle ambicije ? 5- jer ce ti novi iskljucivo radit za tursku i navijat za njihove klubove i slavit ubistvo navijaca crvene zvezde ? 6-zasto se plase da dodju Srbi i da setaju Srbskim gradom Novim Pazarom? 7-kad ce da pocnu da pale crkve i manastire ko njihova braca po seperatizmu siftaro-arbanasima ? 8-ima jos ne bojte se......!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online