Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Sreda 27.01.2016.
13:03
Vestionline A

Pazite šta radite: Sloba vas posmatra!

Fotografija Slobodana Miloševića je, uz poruku "Veliki brat vas posmatra", okačena na fasadi zgrade koja se nalazi na uglu ulica Laze Telečkog i Mite Ružića u centru Novog Sada.

Nije poznato ni ko je, ni iz kog razloga okačio sliku pokojnog, bivšeg predsednika Srbije i to baš na uglu ove dve pomenute ulice, od kojih je jedna (Laze Telečkog) poznata kao ulica sa najvećim brojem kafića i lokala u Novom Sadu.

"Opomena" pred izbore, da se ne napravi "greška"? Možda...

Zanimljivo je da je nedavno na fasadi jedne zgrade na Bulevaru oslobođenja bila okačena uokvirena slika Josipa Broza Tita. Još nije otkriveno ko je i zašto to uradio.

Sreda 27.01.2016. 14:03
Izgleda,da ce se Slobo podigne iz groba... :-))
Sreda 27.01.2016. 14:19
Слободан Милошевић : Поштовани грађани, пред други круг избора желим да вас на овај начин упознам са својим виђењем изборних и политичких прилика у нашој земљи, посебно у Србији. Као што и сами знате пуну деценију трају напори да се цело Балканско полуострво стави под контролу неких западних сила. Велики део тог посла је обављен успостављањем марионетских влада у неким земљама, претварањем тих земаља у земље ограниченог суверенитета или лишене сваког суверенитета. Због нашег отпора таквој судбини за нашу земљу, ми смо били изложени свим притисцима којима у савременом свету људи могу бити изложени. Број и интензитет тих притисака умножавао се како је време пролазило. Своје искуство у другој половини двадесетог века које велике силе имају у рушењу влада, изазивању немира, подстицању грађанских ратова, компромитовању и ликвидирању бораца за националну слободу, довођења држава и народа на руб сиромаштва – све је то примењено на нашу земљу и наш народ. Догађаји који су организовани за наше изборе су, такође, део те организоване хајке на земљу и народ, зато што су наша земља и народ баријера успостављању потпуне доминације на Балканском полуострву.
Sreda 27.01.2016. 13:30
Све што је Слободан Милошевић изговорио на последњем говору то се и десило.Слободан Милошевић је променио Устав Србије 28 септембра 1990.год.промењени називи Републике и Аутономних Покрајина што се то није свиђало шииптарима и мађарима.Назив Социјалистичка Република Србија промењен је у Република Србија;назив Социјалистичка Аутономна Покрајина Косово промењен је у Аутономна Покрајина Косово и Метохија;а назив Социјалистичка Аутономна Покрајина Војводина промењен је у Аутономна Покрајина Војводина.Скупштина Србије је 28 марта 1989.год. изгласала усвајање уставних промена чиме је практично одузета аутономија дата Уставом из 1974.год.Слободан Милошевић је својим потписом у Дејтону створио Републику Српску.Слободан Милошевић није могао да од државе Хрватске узима њену територију јер је Хрватска постала држава 25 јуна 1991.год. а хрватска је постала члан УН 22 маја 1992.год. Русија,САД,ЕУ и УН су 1992.год. дале санкције Србији зато што се Југословенска војска није повукла из државе Хрватске .Пошто је србија добила санкције од читавог света били смо изоловани нисмо могли нити да увозимо нити да извозимо и дошла је инфлација .Да Србија није добила санкције неби било ни инфлације." Не нападају србију због Милошевића већ Милошевића због Србије ".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online