Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 29.04.2016.
15:10
Tanjug, Vestionline A

Apsurd, ali demokratski: Pajtić pozvao članove DS da glasaju za DSS i Dveri

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pozvao je u petak članove i simpatizere da na ponovljenim izborima na 15 biračkih mesta, 4. maja, glasaju za listu DSS i Dveri.

Tanjug
Pajtić se zalaže za DSS i Dveri?

Pajtić je, na vanrednoj konferenciji za novinare četiri opozicione liste, rekao da će se DS boriti da bude ispoštovano svačije pravo i svačiji glas. 

On je najavio protest sutra ispred RIK-a i pozvao i Vuka Draškovića, Rasima Ljajića i Velimira Ilića, ljude sa kojima se DS, kako je rekao, devedesetih borila protiv krađe na izborima, da se pridruže protestu.

Naveo je da se u političkom i programskom smislu DS u mnogo čemu ne slaže sa DSS i Dverima, ali da zbog principa demokratije poziva članove DS da na 15 biračkih mesta podrze listu DSS - Dveri.

- Ta lista se ne može naći ispod cenzusa - rekao je Pajtić i dodao da bi to bio poraz demokratije i slobode i "pobeda diktatorskog režima". Pajtić i predsednica DSS Sanda Rašković Ivić tvrde da je na izborima "ukradeno 300.000 glasova" na različite načine.

Opozicija je najavila da o svemu obavestiti međunarodne organizacije, a lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović je rekao da je bilo "očigledno da se na sramnim sednicama RIK" sve vreme obarala jedna lista - Dveri -DSS.

Radulović je ponovio da DJB ima dokaze o "izbornim mahinacijama" i da je uveren da će SNS imati problem da sastavi vladu, a da ta vlada neće trajati mnogo duže od godinu dana", rekao je on. 

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić rekla je da je Republička izborna komisija "produžena ruka i operativac SNS".

Konferenciji za novinare prisustvovali su predsednik pokreta Dveri Boško Obradović, predsednica DSS Sandra Rašković Ivić, predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović i predstavnici SDS i LDP. 

POVEZANE VESTI

Petak 29.04.2016. 15:16
Двери није могао да створи Коштуница јер су Двери настале из црквеног Светосавског покрета о коме ти не знаш ништа. Двери су створили црквени људи са изразитим Светосавским начелима. Двери су на Европу и њен духовни и философски пород гледале и гледају очима Светог Саве, Светог владике Николаја Жичког, др. Марка С. Марковића..
Petak 29.04.2016. 15:17
На дан гласања тј. организоване пљачке и фалсификовања народне воље, појављивали су се тзв. допунски празни СНС листићи, разни „бугарски возови“, штосови новчаница за поткупљивање сиротиње раје, специјални аутобуси за превоз само њихових гласача, намигузи који су упућивали људе који број требају заокружити, заштрашивачи који су пријетили неодлучнима да изађу на изборе и гласају за архикловновску напредну коалицију. Било је ту и вишка али и мањка бирачких листића. Зависи од потребе западних газда Великог Циркуса. Гласали су и мртви
Petak 29.04.2016. 15:18
Знајући „истинољубивост“ великог кловна и све трикове у великом СНС циркусу, знајући и све форе и фазоне великог западног циркуса званог – избори у окупираној Србији – дио опозиције је отишао да тражи правду у РИК. Шта су друго и могли? А можда су продани Чеда и Борис мало и телефонирали у амбасаду САД јер иако су по свим процјенама и бројањима били слабији од коалиције Двери- ДСС, сад баш ови западни миљеници испадоше јачи од Санде и Бошка. Дио опозиције је у РИК-у чекао још један шареноноси кловновски патуљак и СНС председник РИК-а. Мали уплашени Вучићев потрчко који се можда нашао између три ватре. Или је и он све глумио као и сви кловнови свијета
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online