Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 05.05.2016.
14:08
Vestionline A

Kako su izbori otkrili tajni "brak" Vučića i Šešelja

"Ponovljeni izbori na 15 biračkih mesta pokazali su da je na sceni tajni brak između Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja", kaže predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić.

Reuters
Ko je sa kim u braku

Ona je naglasila da je Srpska radikalna stranka juče osvojila strahovito malo glasova - pet, osam ili deset glasova na biračkim mestima koja imaju po 1.000 ljudi što kako ističe, pokazuje da su radikali glasali za SNS, prenosi TV N1.

Govoreći o situaciji na glasačkom mestu na Novom Beogradu, Sanda Rašković Ivić je navela da je na tom mestu sve bilo u redu do momenta dok predsednik biračkog odbora, koji je iz SNS-a nije video rezultate zbog čega je, uplašen, odbio da potpiše zapisnik i preda materijal.

Tanjug
Sanda Rašković Ivić

Imamo dokaza da se kralo

- Na tom mestu je Vučić izgubio izbore. Imao je 260 glasova a DSS, potpomognuti glasovima drugih stranaka opozicije, skoro 330 glasova. Tu je potučen Aleksandar Vučić. On je izrekao laž da je pobedio na svim mestima jer nije pobedio na Novom Beogradu - navela je ona.

Prema njenim tvrdnjama, koalicija DSS-Dveri bi osvojila oko osam odsto glasova da izbori nisu pokradeni.

- Imamo dokaza da se kralo i formiraćemo anketni odbor u parlamentu. To pokazuje celi niz dokaza do kojih smo došli. Izborna krađa na Kosovu i Metohiji je bila enormnih razmera - navodi ona.

Vučić se ne bi potresao

Naglašava da je izborna krađa rađena sistematski i vrlo inteligentno.

Na pitanje zašto nisu tražili ponavljanje celog izbornog ciklusa ako je već bilo izborne krađe i zašto priznaju rezultate izbora ona je odgovorila:

- Na Aleksandru Vučiću, koji je najjači čovek u Srbiji i koji drži sve poluge vlasti je da, ovako delegitimisan, raspiše nove izbore. Mi mu nećemo dati to zadovoljstvo da kažemo da nećemo priznati ove izbore i da niko od opozicije neće da uđe u paralment. Mislite da bi se on potresao? Naravno da ne bi.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.05.2016. 14:44
Sve je jednostavno . Seselj se vatio iz Kavlobaga i Vivovitice i postao potrcko svom potrcku .
Četvrtak 05.05.2016. 14:28
E, ako to kaže NATO Sanda i NATO Boško, mora da je sušta istina. Smiješni su cenzus "pobjednici".
Četvrtak 05.05.2016. 16:15
Nakon ovi izbora neke stvari su izasle na vidjelo. Polovina naroda ne izlazi na izbore a mozda i vise .Kadse sve oduzme i doda za vucka nije ni 2o% gradjana. Da nije kradje , mrtvi glasaca i drugi izborni nepravilnosti za njega bi bolo mozda svega15% Tesko se mozereci, Srbija je glasala i odlucila. Sada se moze postaviti i pitanje. Da li je vucko vise Radikal nego sto se prestavlja ili je seselj vise SNS ovac nego se prestavlja. Seseljova otvorena podrska vucku je vise nego zabrinjavajuca imajuci u vidu kakvu pogubnu politiku vodi na stetu nasi drzavotvorni nacionalni interesa a o privredi da se i ne govori. Mozda je tako i bolje. Razotkrili se sami. Vostani Serbije...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online