Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 08.06.2016.
16:31
Vestionline, Alo.rs A

Lupio i ost'o živ: Ja sam kao Đoković!

Dragoljub Mićunović, predsednik Političkog saveta Demokratske stranke, "vodio" je Skupštinu dva dana i za to kratko vreme ostaće upamćen po nekoliko "skandala".

Tanjug
Predsednička stolica mu se baš sviđa: Dragoljub Mićunović

Prvo je prekinuo konstitutivnu sednicu "jer je prošlo 20 sati i on ne može više da radi", a onda je na kraju svog "mandata" na mestu prvog čoveka srpskog parlamenta sebe uporedio sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem!

- Nije samo Đoković vezao grend slem titule, i ja sam. Bio sam predsednik parlamenta SRJ, zatim SCG i evo sada Skupštine Srbije. U istom danu smo vezali naše uspehe - rekao je Mićunović na samom kraju svog "šefovanja" parlamentom. On je ipak zatražio od svih poslanika da aplauzom pozdrave Novaka Đokovića i tako mu čestitaju na veličanstvenoj pobedi nad Endijem Marijem u Parizu.

Ovo poređenje Dragoljuba Mićunovića sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem izazvalo je burne reakcije u Skupštini Srbije, nekome je to bilo simpatično, dok je drugima takvo poređenje skandalozno.

- Očigledno je da svako može da priča šta hoće. Ta izjava je smešna. On nikako ne može da bude kao Novak Đoković jer je Nole osvojio četiri grend slema, a on, kako kaže, tri. Poželeo bih mu samo da nikako ne osvoji i četvrti jer dovoljno je ova zemlja propadala pod njegovim vođstvom - rekao je Bogdan Obradović, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije i poslanik u srpskom parlamentu sa liste Srpske napredne stranke

Politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da je Mićunović poređenjem sa Đokovićem pokušao da ućari jeftin politički poen, ali je "ispao smešan i jadan".

- Njegova izjava deluje zaista komično. Poređenje sa Novakom je van svake pameti. Nole je pobeđivao i osvajao svoje trofeje borbom i radom, svojim trudom, a njega je na te funkcije koje on naziva "grend slemovi" uvek neko dovodio po političkoj osnovi. Mićunović ovom izjavom ništa nije uspeo jer mu se ona kao bumerang vratila i obila o glavu. On ne može da se hvali svojim vođenjem tih skupština jer ništa dobro u tim mandatima nije urađeno za zemlju - kaže Anđelković.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.06.2016. 18:34
Ovom je mesto u bolnici, odeljnje za demenciju a ne u skupštini...
Sreda 08.06.2016. 19:46
Grehota je kad ti Bog uzme pamet. Ne treba gospodina Mićunovića kritikovati. Grehota je.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online