Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 03.11.2016.
09:55
Alo A

Crnogorska mafija nišani premijera: Preko Andreja ruše Aleksandra

Crnogorski klanovi povezani sa mafijom iz Srbije i regiona pokušali su da stegnu obruč oko premijera Srbije, a indirektna meta u ovom pokušaju napada bio je njegov brat, jer je predsednik Vlade najranjiviji kada je reč o članovima njegove porodice.

Tanjug
Premijer posebno osetljiv kada je porodica u pitanju: Aleksandar Vučić

Naime, kako piše "Alo!", pripadnici crnogorskih klanova, kao i drugi mafijaši iz okruženja potpomognuti srpskim kriminalcima, rešili su da udare na premijera Srbije, koji je najavio jak udarac mafiji od strane države, i to po sistemu "mekog trbuha".

- Andrej ili bilo koji član porodice Vučić je samo sporedna meta, a pravi cilj je slomiti Aleksandra. U toj borbi, mafijaški klanovi iz Crne Gore i njihovi drugari iz Srbije rešili su da sistemom "mekog trbuha" udare na premijera. To znači da će u toj borbi ciljati tamo gde najviše boli i neće prezati ni od čega - kaže kriminolog Zlatko Nikolić.

Prema njegovim rečima, oni to rade iz staha od najavljene borbe države sa kriminalom.

Posle saslušanja 37 osoba u slučaju "Jajnici", pronalaska oružja u Novom Beogradu i dojave o bombi u naselju Belvil, u kojem je i stan Aleksandra Vučića, premijer je naložio nadležnim bezbednosnim organima da ne izlaze u javnost sa informacijama o tim događajima.

Mediji su preneli nezvaničnu inofrmaciju da, u skladu s Vučićevim nalogom, informacije o oružju pronađenom u blizini porodične kuće premijera u Jajincima i u garaži u Novom Beogradu neće biti iznošene u javnost dok se istraga ne okonča.

U tom kontekstu je Igor Bečić, predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti, odložio planiranu sednicu tog tela, a na kojoj je trebalo da direktori bezbednosnih agencija informišu članove odbora o ugrožavanju bezbednosti premijera.

- Procenio sam da je potrebno dati više vremena bezbednosnim službama za kompletan izveštaj o ugrožavanju bezbednosti premijera i njegove porodice i odlučio sam da odložim sednicu Odbora - rekao je Bečić.

Politički analitičar Branko Radun rekao je za "Alo!" da je cilj kriminalaca iz regiona da za sebe obezbede "mesto pod suncem", a pošto im je to mesto ugroženo najavom premijera Srbije da će ih silno udariti, oni udaraju na sve strane.

- Svi dobro znaju da je premijer Vučić ranjiv kada su u pitanju njegovi članovi porodice, pa zato udaraju i ciljaju Andreja, a u stvari ruše predsednika Vlade - kaže Radun i dodaje da nije uobičajeno da mafija udara na porodicu, ali da su sada očigledno uplašeni.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.11.2016. 14:38
Zemlja je puna sljama potrebno je ciscenje definitivno. ali jedna stvar koja se nikada nece promeniti to je narod . do sada ko god da je dosao na vlast , narod mu nije dao podrsku , milosevica su isto prodali i ako je branio zemlju od zlikovaca. ko je nasem narodu dobar.. jesmo li trazili pravdu za zrtve u jasenovcu , za zrtve po jamama sirom herzegovine za u/bijene u bosni i kosovu za otete za svetinje koje su nam porusili ,za plemice i svetinje koje su nam otisle van zemlje o cemu vi pricate ???? hocemo u evropu sa onima koji nam stavljaju omcu oko vrata ... kada svako od nas bude imao nacionalnu svest i ne bude vise prastao i zaboravljao nase predke i neduzne srbe koji su stradali kada se pokajemo da nam oproste sto do sada nismo trazili pravdu za njih...TADA cemo krenuti na bolje..
Četvrtak 03.11.2016. 14:45
Plasiraju vam price o vladi o Premijeru stavljaju Realiti show da narod zaglupi , hoce xomosexualce da prikazu kao normalne , novosti se zanimaju o rusiji i o laznnom porastu u ekonomiji , sve to rade da zatupe narod i da narod ne zna sta se zaista desava, sve se radi protiv Srba.. pa sada ja pitam druze novinaru kada ste toliko pametni i volite Srbiju i brinete i satro stalo vam je do pravde , pa zasto ne pisete o jasenovcu i sto ne pokrenete nesto po tom pitanju, zasto ne pokrenete nesto po pitanju stradalih na kosovu na porusenim crkvama da pokazete svetu da i stranci znaju.. da se vrati imovina srbima u hrvatskoj boli vas K::::- jel tako bino je da mazete oci naciji jel da? vazno je da se cita ko J...e skoro dva MILIONA pogin/ulih Srba jel tako? nema se vremena za to Smrad/ovi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online