Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Sreda 23.11.2016.
18:35
Vestionline A

NATO je rušio, NATO neka plati

Srpski pokret Dveri, održao je u sredu konferenciju za medije ispred zgrade vlade Vojvodine, i tom prilikom izrazio svoje nezadovoljstvo najnovijom odlukom i namerom vlasti, da iz budžeta vlade Vojvodine, našim parama, bude plaćeno tuđe nedelo i zločin nad srpskim narodom.

youtube.com/Borislav Žajski
Borislav Žajski oštro "opleo" po NATO-u,Soltenbergu, Vučiću i njegovom bratu

Dok je u sredu Aleksandar Vučić bio u sedištu NATO pakta, gde je izjavio da je "velika stvar" što je Stoltenberg izrazio žaljenje zbog žrtava bombardovanja i da je uvek dobrodošao u Srbiju, Dveri mu iz Novog Sada poručuju da nije dobrodošao, a da će uskoro sa vlasti pasti i kolonijalni NATO upravnik Aleksandar Vučić, koji troši narodne pare za sređivanje posledica NATO bombardovanja iz budžeta AP Vojvodine.

- NATO i EU su bombardovali Srbiju i iza sebe ostavili stravične zločine: preko 2.500 nastradalih, od toga 79 dece, dok je 12.500 ljudi ranjeno. Ljudski životi su nenadoknadivi. Osim toga, srušili su nebrojeno mostova, zgrada, fabrika i naneli materijalnu štetu u iznosu od preko 30 milijardi dolara. Onaj ko je počinio zločin, ne samo da nema nameru da plati, već marionetskom režimu u Srbiji daje u nalog da našim parama, iz budžeta, budu izbrisani tragovi i da se zaboravi -  rekao je Borislav Žajski iz pokreta Dveri.

On je još dodao, da su NATO snage u Srpskoj Vojvodini, osim mostova, rafinerije, TV tornja na Fruškoj gori, srušili i zgradu televizije, a sada pokrajinska birokratija namerava da za čišćenje terena i ostatke ruševina zgrade televizije da 195 miliona dinara, koje je navodno "uštedela".

- Kako je uštedela? Da li je pokrila sve prioritete i pomogla svakoj opštini u Vojvodini? Da li je pomogla poljoprivrednicima toliko, da sada može da plaća tuđe račune? Da li su sve bolnice koje su u nadležnosti pokrajinske birokratije opremljene i da li građani imaju dobru zdravstvenu zaštitu, pa da sada možemo da finansiramo tuđa zlodela? - pitaju se oni.

Dveri kažu, ne može! Oni su rušili, oni neka plate!

- U međuvremenu, srušena zgrada televizije treba da bude svedočanstvo i podsećanje svima  da NATO i EU u nama ne vide prijatelje, već podanike - istakao je Žajski.

Na kraju je Žajski zaključio da je ovo samo još jedan od dokaza da je pokrajinska birokratija besmislena i da je stvorena, kako bi se kroz nju slivao novac režimu i finansirala osvedočena antisrpska, briselska administracija.

POVEZANE VESTI

Sreda 23.11.2016. 23:33
ajde dverko, nateraj ti nato da plati umesto što samo lupetaš i mlatiš praznu slamu.
Četvrtak 24.11.2016. 02:48
ajde dverko, nateraj ti nato da plati umesto što samo lupetaš i mlatiš praznu slamu.
Četvrtak 24.11.2016. 02:48
ajde dverko, nateraj ti nato da plati umesto što samo lupetaš i mlatiš praznu slamu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online