Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 15.09.2010.
12:07 >> 08:59h
Vestionline A

Zukorlić: I ja sam navijao za Tursku

Muftija Muamer Zukorlić priznao je da je i sam navijao za Tursku tokom Svetskog prvenstva u košarcu, ali je osudio povike navijača iz Novog Pazara, koji su uzvikivali "Ovo je Turska“. Zukorlić je u "Kažiprstu“ na B92 rekao da ima problem da Srbiju doživi kao svoju domovinu.

Muftija Muamer Zukorlić u civilu

Zukorlić je rekao da ne podržava parolu "Ovo je Turska“, koja je posle utakmice uzvikivana na ulicama Novog Pazara. On objašnjava da narod oseća emotivnu povezanost sa košarkašima turske reprezentacije, jer su njih petorica poreklom iz Sandžaka, ali navodi da ne podržava parolu "Ovo je Turska“, koja se te noći mogla čuti na ulicama Novog Pazara.

“Ja sam jako dugo bio spreman da navijam za Srbiju, punih 15 godina. Moj odnos prema Srbiji je bio takav da sam prosto bio spreman da svim svojim bićem učestvujem da se ljute rane Srebrenice i drugih stradanja stave po strani, da ostanu samo u pamćenju kako se nikada više ne bi ponovile i da krenemo novim putem. Međutim, vlast to meni nije dozvolila, ni mom narodu“, rekao je Zukorlić i naveo da vlast u Srbiji ne prepoznaje njegove namere za integracijom Srba i Bošnjaka.

Sandžaklije koje igraju za reprezentaciju Turske su Semih Erden - rođen Jahović (brat pevačice Emine Jahović), Omer Asik, Sinan Guler, Hido Turković 

POVEZANE VESTI

Sreda 15.09.2010. 12:24
STO SE TICE "NAVIJANJA", TU IMAS PODRSKU,MOJE MALENKOST, DA NIKADA NE NAVIJAS ZA SRBIJU!!!! TAKVI KAO TI, ZA KOGA NAVIJAJU SAMO MU STETU DONOSE......OVAKAV KAKAV SI NA OVOJ SLICI VISE LICIS NA CECENSKOG TERORISTU, NEGO NA MUFTIJU.......VODI RACUNA, NE SUNJAJ SE NIGDE BEZ CULAFA, JER AKO TE SNIME RUSKE SLUZBE BEZBEDNOSTI, MOGU TE LAKO ZAMENITI ZA NEKOG "BASAJEVA", A ONDA ZNAS STA TI SLEDI.........ETO TURSKOJ JEDNOG "NAVIJACA" MANJE!!!!!!! ZUKORLICU, ZUKORLICU!!! PS. DALI CULAF NE NOSIS PRATECI NEKE MODNE TRENDOVE ILI ZNAS DA PRAZNOM "LONCU" POKLOPAC NE TREBA?????
Sreda 15.09.2010. 13:25
Zukorlic:"I ja sam navijao za Tursku". Spakuj kofere i odseli se u Tursku.
Sreda 15.09.2010. 23:09
"Zaid ibn Thabit je bio glavni pisar"on i jos stotine su znali Kur'an napamet+pisano da bi uporedili pri sakuplanju istog u povezanu knjigu po redosledu kojem ih je poduci Poslanik a.s.a njega Melek koiji je dostavljao objavu od Boga. -"otkrovenja bozija koja nisu u koranu napisana po redu otkrovenja kako ih je bog proroku prenosio"=ti si lazov i neznalica u nasoj vjeri te drzi se svoga kipobostva,A OVO STO SI REKAO DEBELO SI SLAGAO..A CIST JE OD TOGA ONAJ KOGA SI OPTUZIO, ISTO KO MAJMUNI PROSLIH VREMENA KADA SU GA OPTUZIVALI ali i Isaa(Isus) sin Merjemin(Marijin) optuzivan je za laz a majka njegova za blud pa im to nije naudilo od nevjernika(lazova) " muhamed je u stvari korigovao boga"i ovdje si slagao samo neznam kako si presao sve prosle lazove,ko da se ne sjetise ove tvoje,stidi se i ne lupaj -"Koran lice na uputsto"=pa normalno da je upustvo od Stvoritelja svijim stvorenjima kako i sta je za njih najefikasnije i najbolje,a Stvoritelj najbolje poznaje svoje stvorenje.... "zabrana upotrebe svinjskog mesa"pa medicina ti danas dokazujei zabranjuje to sto je Kur'an od prije1430god.pa vidi sta kazu,a i danas uarapskim zemljama krscana pa ne pomrijese od krmka kako ti slaga "od svinjskog mesa i alkohola ljudi umirali kao muve"pa i po Rusiji svake god.crkavaju po sokacima od alkohola pa i nije im tako vruce. "Obaveza brijanja predela..nema dovoljno vod"pa zapad ima iviska vode cak i polava,pa se obrezuju,otlanjau dlake i dr.a ova ti laz bi preprovidna. MOZD NE LAZE NEGO LUPA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online