Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 27.01.2015.
09:04
B. Božin - Vesti A

Turčin zapalio živu trudnicu

Stravičan i bestijalan zločin, kako ga nazivaju nemački mediji, dogodio se u Berlinu i potresao je celu Nemačku! Samo nekoliko nedelja pre nego što će na svet doneti dete, trudnu Nemicu Mariju P. (19) je živu zapalio njen bivši momak, Turčin Eren T. (19)!

Ubijena Marija (levo) i njen ubica dok ga privode (desno)

Zajedno s još jednim saučesnikom, Eren T. je prošlog četvrtka devojku namamio u šumu u berlinskom Adlershofu. Tamo je usledila žestoka svađa, nakon čega je jedan od mladića dvaput ubo Mariju nožem u stomak!

- Trudna devojka je očajnički pokušavala da se odbrani, a to pokazuju mnogobrojne posekotine na njenim rukama. Nažalost, napadači su bili jači, a pošto su savladali devojku, oni su je polili benzinom i zapalili! Da sve bude jezivije, obdukcija je pokazala da je Marija u tom trenutku još bila živa. Patolozi su u njenim plućima našli tragove dima, što znači da je još disala, iako se ne zna da li je bila pri svesti. Marija se do poslednjeg atoma snage borila za svoj i život svog deteta, ali nije imala nikakve šanse - piše "Bild".

Otišla u smrt

Marija P. je bila rešena da i pored svega rodi dete. Kada je u četvrtak otišla u policiju, navela je Erena T. kao osobu koja joj preti. Ipak, istog dana, ne zna se da li je to bilo dobrovoljno ili je bila namamljena u klopku, otišla u šumu da se vidi sa bivšim momkom.

Telo spaljene devojke našli su šetači u petak ujutro, a tokom popodneva istog dana Eren T. se pojavio u policiji da prijavi njen nestanak! Policija ga je saslušala, a on je posle kraćeg vremena priznao da je bio očevidac jezivog zločina i naveo ime saučesnika. Policija je navela da je Turčin bio potpuno bezosećajan i hladan i da je tvrdio da je sve ideja njegovog druga koji je u međuvremenu takođe uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Marija je kobnog četvrtka bila u policiji da prijavi svog bivšeg momka Erena T. zbog toga što joj je pretio smrću. Ova učenica poslovne škole bila je od septembra 2012. godine u vezi sa Turčinom i preko Fejsbuka je sanjarila o svojoj ljubavi. Kada je zatrudnela, Eren T. je raskinuo vezu i tražio od nje da abortira zbog njegove porodice koja nije prihvatala Mariju iako je Nemica čak prešla u islam.

Komšije stavile jedan krst za Mariju, a drugi manji za njeno nerođeno dete

Devojku je sve to pogodilo, pa je na svojoj Fejsbuk stranici poručila bivšem momku: "Želela bih da osećaš što i ja, a da ja budem tako hladna kao ti. Tada bi tvoje srce krvarilo kao što sada puštaš da moje krvari"!

POVEZANE VESTI

Utorak 27.01.2015. 13:24
E Germani, Germani, Turci vam valjaju, a Srbi ne valjaju. Sta posejete, to ce te i poznjeti.
Utorak 27.01.2015. 10:38
i njega i pomagača umoriti istom smrću
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online