Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 02.04.2015.
15:55
Telegraf A

Kim Džong Un pravi harem: Traži mlade žene da ga zadovoljavaju

Kim Džong Un, lider Severne Koreje, naredio je stvaranje nove "trupe zadovoljstva" koje bi činile mlade devojke spremne da ga zabavljaju.

printscreen
Vraća instituciju "trupa zadovoljstva": Kim Džon Un

Ova grupa je postojala za vreme vladavne njegovog oca, Kim Džong Ila, i te žene su lično birali ljudi lojalni tadašnjem vođi. Mladi Kim je nakon očeve smrti rasformirao ovu grupu, u decembru 2011. godine.

Ipak, sad je odlučio da “digne iz pepela” ovaj izvor zabave koji je postao tradicija severnokorejskih lidera.

– Nakon što je došao na vlast, Kim Džong Un nije nikom verovao i naredio je da se ispitaju svi zvaničnici režima, od najnižih do najviših – rekao je britanskom “Telegrafu” Tošimicu Šigemura, profesor na tokijskom univerzitetu Vaseda.

Pošto je proces provere završen, kao i trogodišnja zvanična žalost zbog smrti Kim Džong Ila, mladi vođa je spreman da izabere novu generaciju žena koja će mu se naći pri ruci.

– Žene koje su zabavljale njegovog oca znale su mnoge tajne i pre nego što su puštene kućama, naređeno im je da ne smeju da odaju informacije – kazao je profesor.

Žene koje su bile zaposlene u ovoj “trupi” dobijale su 4.000 dolara, velika suma za siromašnu i izolovanu zemlju, i tehniku za domaćinstvo. One koje su radile kao služavke i čistačice su dobijale polovinu ovog iznosa.

“Trupe zadovoljstva” su inicijalno predstavljene osnivaču Severne Koreje, Kim Il Sungu, dedi sadašnjeg vođe i večitom predsedniku ove zemlje.

Njegovi zvaničnici su bili poslati da širom zemlje traže lepe mlade devojke, koje su izabrane za plesačice i pevačice. Ostale su radile kao služavke, a najlepše su bile konkubine severnokorejske elite.

Devojke su bile uzrasta od 13 ili 14 godina, a regruteri su govorili njihovim roditeljima da su njihove ćerke izabrane za vladine misije, da bi služile vođi nacije. Roditelji, naravno, nisu smeli da kažu ne čak iako su pretpostavljali šta će biti sa devojčicama.

One su bile smeštene u vođinoj vili, i bile su mu na stalnoj usluzi. Mnoge su se “penzionisale” u dvadesetim pa su se nakon toga udale za vojne oficire koji su bili u potrazi za mladama.

- Ovo je postala tradicija jer već treća generacija Kima ima ovakve “trupe”, i to je demonstracija moći vođe nad narodom, kao i njegove seksualne moći - rekao je Šigemura.

Sadašnji lider Kim Džong Un je oženjen sa Ri Sol Džu, bivšom pevačicom iz jednog orkestra, i imaju jednu ćerku.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.04.2015. 19:42
tako je komunisticka svinja,draza markovic(rodjak baba-jule)jeduci i pjuci kod seljaka,prisiljavao njihove cerke,unuke,sestre da spavaju sa njim i ostalima iz jagnjece brigade..seme i pleme im j... komunisticko
Četvrtak 02.04.2015. 19:14
Rusofili , pravednici sveta , ajde sad polako pravac Severna Koreja , Etiopija , Somalija , Sirija ... sta trazite u ovom nepravdenom svetu !?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online