Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 11.11.2016.
14:54
b92.net A

NATO huška Trampa: Čvrstom rukom na Putina

Bivši generalni sekretar NATO Anders Fog Rasmusen ocenjuje da ruski predsednik Vladimir Putin poštuje samo čvrstu ruku.

Reuters
Samo jako: Anders Fog Rasmusen

On je apelovao na novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa da deluje protiv ruske agresije u svetlu početka kraja ere američke dominacije.

Prema njegovim rečima, Tramp mora da pokaže snagu u odnosu sa Putinom.

- Zapostavljanje baltičkih zemalja će imati dalekosežne posledice i obeležiće kraj sistema koji predvodi Vašington. Vrhovni komandant Donald Tramp mora da ispolji snagu prema Rusiji. Putin poštuje samo čvrstu i sigurnu ruku - navedeno je u mejlu koji je upućen preko Rasmusenove firme Rasmusen Global, koja se bavi geopolitičkim i strateškim savetovanjem.

Rasmusen je upozorio SAD da štite Ukrajinu od bilo koje buduće ruske agresije i da uvede zonu bez letenja iznad Sirije.

- SAD moraju da povećaju podršku istočnom krilu NATO, da postave vojne baze gde god Rusi prete slobodama i životu američkih saveznika. SAD moraju da primoraju predsednika Sirije Bašara al Asada da se nađe političko rešenje kastastrofalnog konflikta - istakao je Rasmusen.

POVEZANE VESTI

Petak 11.11.2016. 15:02
Umro Barak Obama. Posle 10 godina pitao je Boga da ga pusti da poseti Zemlju, kako bi video u kakvom stanju je Amerika. Bog ga je pustio. Obama dolazi u Njujork, ulazi u bar, naručuje pivo i pita konobara šta misli o tome kakva im je sada država i kakve probleme ima. Konobar se začudio pa mu reče: – Koji problemi? – Pa znaš, Irak, Avganistan, Sirija, Ukrajina – odgovorio mu je Obama. Foto: Tanjug/APFoto: Tanjug/AP – To je sve rešeno, sad je tamo mir i sve je naše – uzvratio mu je konobar. – A Evropa, Afrika, Bliski istok? – raspitivao se Obama. – Gospodine, mi smo sada carstvo, ceo svet je naš! – reče mu konobar. Obama, sav oduševljen, ponosan i zadovoljan, ispio je pivo do kraja, pa reče konobaru: – Hvala ti prijatelju, koliko sam dužan? Na to mu je konobar odgovorio: “Tri rublje“.
Petak 11.11.2016. 16:44
Ovaj je mnogo posecivao Kristijaniju, mnogo je pu sio smesne cigare,posle je cuo da Putin ima smesan PAPIROS pa i kod njega bio da KURI, kad ono jadac nije bila smesna cigara vec kozni metak,od tad mu sve crno pred oci i ne moze da smisli Ruse ni Putina!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online