Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 29.12.2016.
19:48
infowars.com A

Soroš žestoko napao Trampa ovim rečima

Milijarder Džordž Soroš izneo je kritike na račun novoizabranog Predsednika SAD-a Donalda Trampa, nazvavši ga "diktatorom u najavi", koji će ugroziti budućnost novog svetskog poretka.

commons.wikimedia.org/Harald Dettenborn
Soroš: Tramp je dikatator

Govoreći za "Project Syndicate", Soroš se prisetio odrastanja za vreme nacističkog i sovjetskog režima u Mađarskoj, rekavši da su:

- Različiti oblici zatvorenog društva, od nacističkih, preko mafijaških država, ponovo u usponu. 

Milijarder je zatim otpočeo seriju kritika na račun Donalda Trampa, ali i njegovih birača.

- Oni koji su glasali za Trampa, opredelili su se za prevaranta, čoveka koji će biti diktator. Kada je Hilari Klinton izgubila, i Amerika je izgubila mogućnost da "promoviše" demokratiju u ostatku sveta - rekao je Soroš.

On se osvrnuo i na kabinet novog Predsednika SAD-a, rekavši da su u pitanju "nekompetentni ekstremisti i penzionisani generali".

Soroš nije propustio ni da osudi navodni uticaj Vladimira Putina na predizbornu kampanju u Americi.

- Prvo je (Putin) pokušao da kontroliše društvene mreže. Zatim je sjsjnim potezom, preko kompanija koje drže ovu vrstu medija, širio dezinformacije i destabilizovao demokratski poredak. Tako je Tramp izabran - rekao je milijarder.

Nastavio je u slučnom tonu, rekavši da je Putin bio uplašen revolucijama u Gruziji i Ukrajini, vešto izbegavši da pomene svoju ulogu u ovim dešavanjima.

Završio je konstatacijom da su "Ujedinjene nacije na rubu propasti, zbog stagnacije ekonomskog rasta i migrantske krize koja je izmakla kontroli".

POVEZANE VESTI

Subota 31.12.2016. 21:05
Aleks Dzons hahhhaahh supruga doticnog je zidovka tako da po Talmudu njegova djeca su zidovi i imaju pravo na izraelske papire. Aleks odbija da komentarise na pitanja da li je istina da mu je supruga zidov.
Subota 31.12.2016. 21:06
Dobro svi znamo umesanost zidova u svetsku zaveru i njohov ogroman uticaj na svetske tokove.To ne znaci da su SVI zidovi deo te zavere.Npr Henry Makow koji je zidov po poreklu ali je sada ozenjen hriscank-om i njegov web sajt (henrymakow.c-om) je jako dobar u otkrivanju zavere a posebno njegovih sunarodnika.Zato ne treba generalizovati vec pazljivo analizirati sve informacije.
Subota 31.12.2016. 21:07
Ne radi se o nacionalnoj pripadnosti – to je glavni cionistički argument. (Tobože nejevreji mrze jevreje samo zato jer su jevreji) Brat Natanael je takodje Jevrej, ali i pravoslavni hrišćanin, i veliki glas protiv zla koje ovladava ljudima. U poslednje vreme će mnogi Jevreji postajati pravoslavci, i u tome biće posebno revnosni. Radi se o vavilonsk-om talmudu i sekti fariseja, koje sa starim zavetom ili Mojsijem nemaju ama baš ništa zajedničko. Isus Hristos je tu sektu nazvao djavoljom dec-om, i otpadnicima od Boga, govoreći da Bog može od kamena napraviti nov izabran narod. Ovaj zlikovac neće poneti novac u grob, ali on to i ne namerava. iti je njemu sam novac cilj. Novac je sredstvo, za porobljivanje sveta, u rukama zelenaške mafije koja kontroliše zakon, sudove, veru i nauku, a talmudisti već kontrolišu 99 posto planete. Kada ta cifra dođe na 100 posto, otkriće se pravi cilj vladara, nama sad nezamisliv, koji je duhovne prirode. Takođe i njihov lažni mošijah.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online