Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.02.2018.
18:22
N. Popović - Vesti A

Izabela bila u stanu dilera?

Izabela Todorović (21), čije je telo, uvijeno u tepih, nađeno je prošle sedmice pored šumskog puta kod švajcarskog mesta Cecikon, nedugo pre nego što je nestala 3. novembra prošle godine boravila je u iznajmljenom stanu u mestu Tundorf, svega nekoliko kilometara udaljenom od mesta gde je kasnije nađena! Ovaj podatak procurio je iz istrage, a preneli su ga švajcarski mediji.

Lična arhiva
Majka i ćerka iz srećnih dana: Violeta i Izabela Todorović

Prema tim izvorima, reč je o stanu 36-godišnjeg J. B. koji ima državljanstvo Venecuele i Holandije i koji je krajem decembra prošle godine bio hapšen zbog trgovine narkoticima, ali je ubrzo pušten da se brani sa slobode.

Tužilaštvo kantona Turgau, koje vodi istragu u ovom slučaju, potvrdilo je za "Tele-Ziri" da se uhapšeni J. B. sumnjiči da je umešan u smrt Izabele Todorović.

Želim da je pamtim nasmejanu

Tužilaštvo kantona Turgau, koje vodi istragu, dopustilo je roditeljima da poslednji put vide ćerku, ali...

- Moj suprug Ervin to želi u svakom slučaju da uradi, ali ja se bojim. Plašim se onoga što ću videti! Želela bih da mi u sećanju ostane kakva je bila: lepa i nasmejana devojka, a ne ono što je od nje ostalo nakon što je, kao smeće, bačena u šumu - kroz suze kaže majka Violeta.

Komšije osumnjičenog J. B. navode za švajcarske medije da je reč o agresivnom čoveku iz čijeg je stana stalno dopirala buka i glasna muzika.

- Već izvesno vreme ga ne viđam, na parkingu nema ni njegovog belog rendž-rovera i ne mogu reći da mi je zbog toga naročito žao - kaže komšija R. S.

I druge komšije sada pričaju da su se u tom stanu stalno organizovale divlje zabave, da su se na parkingu stalno mogli videti luksuzni automobili gostiju sa registarskim tablicama iz cele Švajcarske, a taksiji su neumorno dovozili mlade devojke i kasnije ponovo dolazili po njih.

Komšije su, naravno, videle i kada je policija krajem decembra prošle godine izvela J. B. sa lisicima na rukama iz zgrade, a istražitelji su iz njegovog stana izneli i više najlonskoih kesa sa dokaznim materijalom.

Nije, međutim, jasno kako se i zašto J. B. ubrzo ponovo našao na slobodi. Zasad nije jasno ni koliko je dugo Izabela bila u tom stanu, šta je tamo sve doživela, kako je tretirana i da li ju je policija tu mogla naći da je intenzivnije tražila?

Pitanja je mnogo, a odgovora je zaista malo.

Izabelinoj majci Violeti (42) i ocu Ervinu (46), s druge strane, hapšenje osumnjičenog ne znači mnogo "jer niko i ništa ne može da im vrati ćerku".

- Moja Izabela je mrtva, nje više nema, a ubica, bez obzira na koliko godina robije bude osuđen, i dalje će biti živ... Ješće, piti i spavati svaki dan - ogorčeno konstatuje Violeta Todorović koja i dalje ne može da preboli smrt svoje mezimice i prinuđena je da pije antidepresive kako bi uopšte mogla da funckioniše.

 




 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online