Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 31.10.2010.
16:52
Vestionline A

Velika Albanija do 2013. godine!?

Nova albanska država, koja bi obuhvatala Albaniju, Kosovo, delove Srbije i Crne Gore, Makedonije i Grčke sa albanskim stanovništvom, trebalo bi da bude formirana do 2013. godine, kaže direktor Instituta za regionalne prognoze u Tirani Koča Danaj.

Na promociji svog lista "Prirodna Albanija" u Tirani, Danaj je rekao da bi Albanci u tim državama trebalo da se izjasne na referendumu o formiranju velike albanske države i izrazio očekivanje da će odluka o tome vrlo brzo biti donesena na Kosovu i Metohiji.

Srpska teritorija 2013. godine, uz blagoslov međunarodne zajednice, u sklopu velike Albanije?

Prema njegovom mišljenju, formiranje ove liste vodi u stabilnost i prosperitet regiona Balkana, kao i rešavanje albanskog pitanja. On smatra da se cilj jedinstvene albanske države može postići mirnim putem, pregovorima sa susedima.

Danaj, koji je bivši savetnik trojice albanskih premijera, tvrdi da ova ideja ima podršku i međunarodne zajednice i napominje da tome "jasno govori prisustvo predstavnika Danske i Nemačke na skupu u Tirani".

"Ideju formiranja jedinstvene albanske države zdušno podržava prištinsko ''Samoopredeljenje'' Aljbina Kurtija", rekao je drugi čovek ovog pokreta Liburn Aliju.

Formiranje Liste prirodne Albanije pozdravili su i predsednik opštine Preševo Ragmi Mustafa, potpredsjednik Skupštine opštine Preševo Orhan Redžepi i predsednik Skupštine opštine Bujanovac Jonuz Musliju, prenosi KIM radio.

POVEZANE VESTI

Nedelja 31.10.2010. 17:18
E ''mukice'' božje, šta ćete vi, grdna rano?! Hahahahahhaha već zamišljam veliki šćiptariju, izgleda manje-više isto kao i grad Šutka, najveća ciganska mahala na svetu! Naravno, Cigani su gospoda ljudi za šiptare- naime u velikoj šiptariji vlada prostuticuja, incest, narkomanija, pedofilija i sve ostalo što ide uz te pogani! Jeboteee 'ladno Sodoma i Gomora.... a osiromašeni uranijom zrači li zrači, a oni raspadaju li se raspadaju, polako ali sigurno! Ja bih im ovo dopustio keve mi, da svi pocrkaju na istom mestu, da se ne mučimo sa transportom leševa. Mamu im retadriranu!!!
Nedelja 31.10.2010. 17:58
Ima li negde neki konkurs za šiptarsko pitanje? Evo ja se javljam sa odličnim rešenjem: svi vi šiptari sad lepo zažmurite i krećite se polako prema Jonskom moru. Nemojte da se bojite, sve će biti u redu. Kada vam voda stigne do vrata- samo se lepo opustite i krećite se prema dnu, u koloni po dva. Dole vas čeka rešenje, Srbi ekskluzivno za vas napravili najveću šćiptariju na svetu! Verujte mi na reč! Vidite kako smo mi dobre komšije, za poželeti.
Nedelja 31.10.2010. 21:23
Ovi klosari(siptari) sami traze smrt!! A udruzenja ce biti onda i udara sa svih strana,pa ce siptarima posle Albanija biti tesna jer to je nnjihovooo!!! e jedinooooo za njihovuuu smrt nece im trebati vize ni pasos! heheheheheheheheh
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online