Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.01.2017.
02:00
B. Đokić - Vesti A

Žene u svetu kriminala (9): Cica ubica tamani ljubavnike

Jasmina Cvetković (39) poznata je i kao Cica ubica. Njena biografija više odgovara nekom plaćenom ubici mafije, nego ženi. Osuđena je za dva ubistva, među kojima i likvidaciju svog dečka, žestokog momka sa beogradskog asfalta.

pixabay.com
Uvek je imala izgovor za svako učinjeno delo   (Foto: Ilustracija)

Cica ubica je prvo 2000. godine ubila Aleksandra Paunovića (22), poznatog po nadimku Mali Paun, a još poznatijeg što je sa 14 godina ubio vođu zvezdarskog kriminalnog klana i jednog od vodećih narko-dilera Dejana Marjanovića Šabana (23).

Tvrdila je kako je Paunovića ubila u samoodbrani jer je bila žrtva nasilja.

Za ovu likvidaciju odrobijala je šest godina. Posle puštanja na slobodu nije imala većih problema sa zakonom gotovo sedam godina.

Međutim, imala je problema s novim dečkom. Ona je 2014. godine uhapšena jer je ubila novog momka Milana Tomovića (38). Njega je izbola nožem.

wikipedia.org

Žene u svetu kriminala :

1. Mafija na štiklama

2.  Od narkodilera do trovačica

3. Ucena snimkom seksaŽene u svetu kriminala

4. Neuhvatljiva dilerka

5. Ženski Pink Panter

6. Surove uterivačice dugova

                                                                                7. Madam Željka i jahting                                                                                             prostitucija

                                                                                8. Pripremala napad na Beka

- Nije mi bila namera da ga ubijem. Našli smo se tog dana i krenuli u goste kod prijatelja. Milan mi je uporno tražio novac kako bi kupio heroin. Nisam htela da popustim jer sam sakupljala pare za veštačku oplodnju. Hteli smo da imamo dete i sutradan je trebalo da odem na prvi pregled - ispričala je Jasmina policajcima.

Prema njenim rečima, čim su ušli u stan kod prijatelja, Tomović je počeo da je udara.
- Gađao me je stolicom. Držao je nož i pretio mi. Odgurnula sam ga i nož mu je ispao. Uzela sam ga i krenula njime da mašem. Branila sam se i vrištala. Ne znam ni sama kako sam ga ubola. Videla sam krv i istrčala iz stana - rekla je ona.

Za ovo ubistvo osuđena je na 13 godina robije.

Sutra - Žene u svetu kriminala (10): Zločin zbog 597 dinara
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online