Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 18.02.2011.
23:15
Njuz.net A

Tomica karijeru nastavlja u seriji "Grey’s anatomy"

Srpski ministar zdravlja u ostavci Tomica Milosavljević svoj profesionalni angažman nastaviće u popularnoj medicinskoj seriji "Grey’s anatomy", saznaje ekskluzivno Njuz.

Milosavljević će biti stručni konsultant koji će pomagati glumcima da se bolje pripreme za osmu sezonu američke serije, a na tu poziciju ga je, kako saznajemo, preporučio ni manje ni više nego kabinet američkog predsednika Baraka Obame. Taj kabinet je, naime, Milosavljeviću već odao priznanje time što je iskopirao srpski zdravstveni sistem i primenio ga u SAD, o čemu je i sam ministar više puta govorio.

Tomica Milosavljević 

Od izvora iz ekipe "Grey’s anatomy" Njuz je saznao da će Tomica Milosavljević zajedno sa kreatorkom ove serije Šondom Rajms raditi na tome da ova serija, u skladu sa početnom idejom, ubuduđe bude više medicinska, a manje ljubavna i tračerska.

- U jednom trenutku smo shvatili da u seriji imamo sve manje teško bolesnih i osakaćenih pacijenata i sve više napaljenih doktora , neurotičnih medicinskih sestara i hirurga nesigurnih u svoju seksualnost. Ekipa je tome htela da stane na put i seriju vrati na kolosek po kojem je i postala poznata.

Pažljivo čitajte! 

 

Njuz.net ili "Vesti u ogledalu", portal koji donosi ovu priču, poznat je kao medij koji objavljuje duhovite i izmišljene vesti. 

 

Kako sami za sebe kažu, "Njuz" je satirični blog trenutno bez izdavača, a sve vesti koje objavljuje su ili izmišljene ili u službi skretanja pažnje na neku pojavu u društvu.

Možda nije lepo reći, ali srpski ministar zdravlja ostavku je podneo u pravom trenutku, pravom za nas, naravno. Smesta smo ga kontaktirali i vrbovali jer smo čuli da je i kompanija Filip Moris bila zainteresovana da ga angažuje, ali mi smo ipak bili brži – rečeno je Njuzu u kampu ekipe "Grey’s anatomy".

Kako su rekli Njuzu, "Grey’s anatomy" je tokom godina, pod uticajem različitih trendova, skliznula na područje ljubavnih sapunica, a da je vrag odneo šalu pokazalo se kada su lica iz serije počela da prave svoje modne i druge linije i time narušavaju ugled serije.

- Kap koja je prelila čašu bila je kada je Patrik Dempsi, koji u seriji tumači lik doktora Šeparda, u saradnji sa "Avonom“ počeo da proizvodi i prodaje neku jeftinu toaletnu vodu. To nije ono što smo želeli. Istina je da svaki glumac sa svojim likom može da radi šta hoće, ali ne na račun popularnosti koju je stekao u ovoj seriji. Zato nam je potreban Tomica Milosavljević, da svojom dokazanom stručnošću u autoritativnim nastupom stvar ponovo postavi na svoje mesto – rekao je izvor Njuza.

Tomica Milosavljević će, pored striktno medicinskih konsultacija, kao vrsni gastroenterolog savetovati ekipu i do koje mere se u seriji sme ići sa patetičnim momentima, a da to kod gledalaca ne izazove laksativni efekat i poremećaje u varenju.

U domaćoj i stranoj javnosti se već uveliko špekuliše o visini honorara koje će bivši srpski ministar zdravlja dobijati u seriji "Grey’s anatomy", ali preciznih zvaničnih cifara još nema.

Za sada se samo zna da "Grey’s anatomy" Milosavljeviću sigurno neće plaćati više od iznosa koje je dobijao kao ministar zdravlja u Vladi Srbije jer bi to bio prevelik udarac za budžet serije, koji je u odnosu na budžet Vlade Srbije, suviše mali.

Petak 18.02.2011. 23:37
I on je bio ministar u srpskoj vladi dobro smo mi zivi,ovo je uzas,jedni glumci drugi muzicari,sve gori od goreg!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online