Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 28.03.2011.
07:52
Alo A

Dame biraju: Tadić frajer broj 1

Možda je Vladimir Putin oborio s nogu dame srpske političke scene, ali ako se obične Beograđanke pitaju - Boris Tadić je frajer broj jedan! Istraživanje koje je "Alo!“ sproveo među pripadnicama lepšeg pola pokazalo je da srpske devojke najčešće uzdišu za šefom države, ali deo fantazija iskusnijih žena su i gradonačelnik prestonice Dragan Đilas, naprednjak Aleksandar Vučić, radikal Vojislav Šešelj...

Najpoželjniji među damama u Srbiji: Boris Tadić
 

Sličnost sa holivudskim srcelomcem Džordžom Klunijem, kažu dame, lansirala je Tadića na visoko prvo mesto na listi srpskih zavodnika. Ipak, zanimljivo je da je seksi predsednik najviše simpatija pobrao među omladinkama.

- Je l‘ može Putin, on je kao naš - pita se dvadesetogodišnja studentkinja Nataša L, što je bilo dovoljno za žustru intervenciju njene drugarice Aleksandre C. (19):
 

- Jesi li normalna?! Znaš kakav biceps ima naš predsednik! Sećam se kad je primao vakcinu da je sociologičarka rekla: Malo mu je prljava majica, ali mu je biceps potpuno zategnut - kaže mlada studentkinja.

- Jao, i povredio je nogu na košarci. To je tako seksi! Totalno je moderan, u ful mi je fazonu, nekako - momak na mestu! Deluje mi kao blejač, dobar ortak - slaže se njena koleginica Nataša S. Ipak, ne krije da ima i druge favorite.

- Dobar je i onaj... Naš drug - Mrka! Taj mi je muževan, a i, brate, naš je drug. Mada, i Palmi raste seksepil - otkriva svoje afinitete veseli devojčurak.

Za to vreme, Andrijana S. (22) i Mitra Č. (20) prebiraju po glavi zavodnika srpske političke scene.

- Meni je ipak Đinđić bio najbolji šmeker - presekla je konačno Mitra.

"Čedo,oženi me", čuvena parola na studentskim demonstracijama

- Jaooo, ne mogu da verujem! Pa Čedu sam zaboravila, grešna mi duša! Eto, Čeda... Zato što od nas zavisi. Mada, i Velja Ilić je džentlmen prve klase - naprasno se prisetila i njena drugarica.

Iako je bilo očekivano da žene uzbuđuje Tadićeva moć i funkcija, većina njih je otkrila da ih "pali“ njegova seda kosa!?

- Dobro mu stoji seda kosa, samo bi mogao da ofarba onu tufnu sa strane. Eto, toliko se razumem u politiku - zaključila je Deneris (21).

- E, stvarno mu dobro stoji. Mada, meni više liči na Harisona Forda nego na Klunija. Svejedno, odličan je šmeker, zadovoljna sam - kaže Aria (22).

I dok devojčurci analiziraju frizuru i odeću, iskusnije dame vrlo dobro znaju kako se prepoznaje najbolji ljubavnik.

- Šta kažu, Tadić? Ma to ste sve neke balavice pitali... Skoro sam u "Franšu“ prvi put videla Đilasa i boga mi... - šeretski se smeje Olivera I. (42).

Nešto starije dame, ipak više vole Đilasa

- Malo su mu krive noge, ali niko nije savršen. Mada, ako je sudeći po hodu, onako žustrom i brzom, možda i ovo odradi usput, ko zeka. A i deluje mi ko da nema vremena za švaleraciju - prasnula je u smeh ova medicinska sestra.

- Ali ima i tri ćerke. A znate šta kažu za muškarce koji prave samo žensku decu - nadovezala se uz značajan smešak njena koleginica Snežana A. (42).

Devojke simpatišu, sredovečne dame uzdišu, a penzionerke tačno znaju šta bi sa svojim favoritima.

- Joj, meni je moj Šeki (Vojislav Šešelj prim. aut.) najbolji dasa. Pametan je, ima zakone u malom prstu, jedva čekam da dođe. S njim bih rado u krevet. Mada, legla bih u krevet i s ovim našim radikalcem Acom Vučićem, još da nije otišao od nas... - jasna je penzionerka.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.03.2011. 08:42
Zvezdine Delije su mu poslale jasnu poruku sa Marakane kad je Vladimir Putin bio tamo,tako o njemu misli NAROD SRBIJE!!!A izjave doticnih dama su verovatno iz neke "eskort agencije"!!!!Tadicu zene vole prave heroje i borce,a ne izdajnike i prodane duse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ponedeljak 28.03.2011. 08:19
Не каже се у нашем народу "Дуга коса, кратак памет", тако је и са нашим дамама. Увек им је паковање битније од оног у пакету.
Ponedeljak 28.03.2011. 10:09
У кабинету ... врата између Даре и "њега" су отворена ... - Даро, како ми стоји кравата ? - Ма супер шефе, мајке ми најбоља је ... - А Даро шта мислиш а чвор јел добар ? - Врхунски је шефе, није што сам га ја везивала, него ствааарвно,мајке ми ... - А мало ми чуперак избледео, шта мислиш ? - Није, није ... него чула сам да има нова палетова боја, графит, биће супер шефе ... - Мислиш да је пробамо ? - Ма да шефе ... бићете најбољи ... број један ! Ово задње је чуо новинар који је то искористио у анкети ....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online