Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 28.05.2012.
14:18
Alo! A

Škorpije vladaju srpskim podzemljem!

Trenutno najtraženiji srpski begunac Darko Šarić (42) rođen je u horoskopskom znaku Škorpije, dok su slučajno ili ne u istom znaku rođeni i Sreten Jocić (44), zvani Joca Amsterdam, i Andrija Drašković (48), koje su mediji skoro celu deceniju unazad označavali jedinim preživelim bosovima srpskog podzemlja.

"Ima neka tajna veza“ između kriminala i horoskopa: Među Škorpijama je najviše i kriminalaca, a njihov vladar je Mars
 

Astrolozi za Alo! objašnjavaju da "ima neka tajna veza“, s obzirom na to da je Mars, planeta destrukcije, vladalac ovog znaka.
 

Darko Šarić

- Među Škorpijama je najviše i kriminalaca i policajaca. Njihov vladar je Mars, tako da je reč o osobama koje robuju niskim strastima, vode ih motivi mržnje i osvete koji su, uz nemogućnost da oproste, njihove glavne odlike. Otuda i koketiraju sa smrću i njima je zasigurno među svim znacima najlakše da ubiju. Ipak, treba imati na umu da oni retko rane dobrog čoveka. Tako Šarić nikada nije ubio nekog finog profesora, jer Škorpije zapravo jedino zanima da čiste dvorišta od konkurencije - objašnjava za Alo! astrolog Dušan Veličković.


Darko Šarić (21. oktobar 1970) na poternici je Interpola od oktobra 2009. zbog šverca 2,1 tone kokaina. Međutim, Veličković kaže da poslednji obračuni u podzemlju i sve

Legija rođen da seje smrt!

Milorad Ulemek Legija (15. mart 1968), bivši komadant „crvenih beretki“, služi kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića. Legija važi za netipičnog predstavnika horoskopskog znaka Ribe.
- Ribe su obično špijuni i likovi iz tajnih organizacija, rođeni da se šunjaju. S druge strane, Legija ima konjukciju Marsa i Saturna u osmoj kući, što govori o ljudima predodređenim da seju smrt! Takve Bog na zemlju pošalje kao hijenu koja nikad ne može da uhvati zdravu zver, nego samo da dokrajči onu koja je već povređena - kaže Veličković.

češće izjave policijskih zvaničnika da se steže obruč oko njega nisu slučajni.

- Septembar je koban za njega i može vrlo lako da se desi da padne do kraja tog meseca. Šarić je osoba koja voli slavu, sjaj i luksuz, ali ipak celu tu priču i posao je smislio neko pametniji, jer on nije taj kapacitet. On je tu bio izvođač radova, vojnik - kaže Veličković.


Šarićeve "kolege po Zodijaku", Joca Amsterdam (24. oktobar 1968) i Andrija Drašković (3. novembar 1964) već duže vreme su iza rešetaka. Jocić, nazivan i srpski don, osuđen je na 15 godina zbog organizovanja ubistva Gorana Marjanovića i sudi mu se za organizovanje ubistva hrvatskog novinara Ive Pukanića, dok Drašković, nazivan i srpski Eskobar, služi kaznu od devet godina zbog ubistva Surčinca Zvonka Plećića.


- Glavni problem Škorpija je što teško praštaju, oni su poput nekog šarplaninca - udari ga jednom i budi siguran da ti nikad neće zaboraviti. Nemoguće ih je prevaspitati. Takav će izaći iz zatvora posle 30 godina i tada će naći onog ko ga je svojevremeno iznervirao, ubiti ga i reći "idem da robijam, ali makar sam srećan!" - zaključuje Veličković.

Luka misli da je Robin Hud!

 

Luka Bojović

Luku Bojovića (7. oktobar 1973) tužilaštvo je označilo novim vođom "zemunskog klana". Protiv njega je podignuta optužnica zbog jednog ubistva i dva pokušaja ubistva. Uhapšen je u Španiji, gde čeka ekstradiciju u Srbiju.
- Luka je rođen u znak Vage, koje obično slove za prevarante. Njegov lični horoskop pokazuje da je reč o osobi koju je lako navući na nacionalizam. On sebe vidi kao nekog Robina Huda, koji deli pravdu - objašnjava Veličković.


Dejan Stojanović Keka (27. maj 1974) tražen je zbog šverca kokaina. Njegova ekipa slovi za najbrutalniju, a veruje se da se skriva u zemljama Latinske Amerike.
- On kao Blizanac ima velike intelektualne potencijalne, ali verovatno ima neku planetu koja ih guši i zbog koje ih koristi u destruktivne svrhe. U pitanju je bolesno gord i ponosan čovek koji je, uprkos svom intelektu, emocionalno nezreo. Na primer, smetalo bi mu i da ga neko mrko pogleda - kaže Veličković.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Koliko se palite na lovu?
Ponedeljak 28.05.2012. 14:28
Interesantno...
Ponedeljak 28.05.2012. 20:00
Vage su prevaranti, ribe u shpijuni, skorpije su ubice... Niko normalan, sama mi jarcevi, izgleda...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online