Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.10.2012.
15:56
Alo A

Suludi zakoni o vođenju ljubavi

Možda se čini da je danas nemoguće kontrolisati ljudsku seksualnost, a pogotovo državnim zakonima. Ipak u mnogim zemljama postoje službeno propisana pravila o seksualnom ponašanju stanovnika. Primera radi, do 1990. godine u mnogim američkim državama upotreba dilda bila je zakonom zabranjena. Međutim, ovo nije usamljen primer, a mi vam predstavljamo najneobičnije zakone u vezi sa seksom propisane širom sveta, piše Alo.

Foto: Ilustracija
 

SAD - Zabranjena erekcija na javnom mestu!
Poznato je da u Americi svaka savezna država, ali i grad imaju svoje specifične zakone, od kojih su neki potpuno bizarni.

"Sad smo kod kuće, pa može da ti se digne, slobodno!"

U pojedinim američkim državama analni seks je zabranjen. U Detroitu je parovima zabranjen seks u automobilu, osim ako je on parkiran na njihovom vlastitom posedu. Jedini prihvatljiv položaj u seksu je misionarski, a ostali se smatraju protivzakonitim u američkom glavnom gradu Vašingtonu. U Pensilvaniji je muškarcima zabranjena erekcija u javnosti.

Samo oženjeni smeju biti gejevi!
U Teksasu je zabranjen oralni i analni seks između dvojice muškaraca. Ovaj zakon se ne odnosi na muškarce koji su u heteroseksualnom braku! Muškarcima je zabranjeno da vode ljubav sa ženom ako su jeli beli luk, crni luk ili sardine u Aleksandriji u Minesoti. Ako njegova žena ipak želi seks, zakon mu propisuje da mora da opere zube. U Minesoti je, takođe, zabranjeno spavati bez odeće.

Ljubi, ljubi, al samo do pet minuta!
U Oregonu muškarci mogu platiti kaznu ako govore prostote tokom seksa, a ovaj zakon se ne odnosi na žene. U Ajovi poljubac ne sme da traje duže od pet minuta. Mnoge američke države takođe imaju i propisane zakone koji se odnose na polni odnos između dve životinje. U Detroitu je zabranjen seks u automobilu ako on nije parkiran na ličnom posedu parova.

Posao iz snova!
U Guamu, postoje muškarci kojima je stalan posao da spavaju za novac sa devicama jer je u toj zemlji zakonom zabranjeno nevinim devojkama da se udaju.

Velika Britanija - Zabranjen seks na motociklu!
Zabranjeno je voditi ljubav na parkiranom motociklu u Londonu. U Liverpulu žene, koje rade kao prodavačice, mogu biti u toplesu, ali samo ako rade u trgovinama koje prodaju tropske ribice.

Ne jedi jagnje posle seksa!
Islamski zakoni su vrlo strogi kada se radi o seksualnosti, a jedan od bizarnih zakona kaže da ukoliko imate polni odnos sa jagnjetom, počinićete smrtni greh ukoliko jedete njegovo meso nakon toga. U Libanu je muškarcima dopušteno da imaju polni odnos sa životinjama ženskog roda, ali je seks sa životinjama muškog roda kažnjiv smrću.

Ginekolog u ogledalu
U Bahreinu lekar koji je muškarac sme da pregleda ženske genitalije, ali ne tako što će gledati direktno u njih, već samo u njihov odraz u ogledalu.
Za masturbaciju u Indoneziji možete biti kažnjeni odrubljivanjem glave.

Ubij muža, al ne hodaj gola!
Ženama je zabranjeno da hodaju gole u hotelskoj sobi, a bez odeće smeju da budu samo u kupatilu. U Hong Kongu prevarena žena sme da ubije svog muža, ali samo svojim vlastitim rukama, dok ljubavnicu može da ubije na bilo koji način.

Zabranjeni pornići
Nepal, Bangladeš i Makao su zemlje u kojima je protivzakonito gledati filmove koji prikazuju scene seksa, ali i stidne dlačice muškaraca i žena. Zakon ne dopušta prikazivanje scena ljubljenja u filmovima u kojima glume glumci iz ta tri područja.

Seks samo uz prisustvo tašte
U Kolumbijskom gradu Kali ženi je dopušteno da ima seksualni odnos sa mužem, a tokom prvog seksa njena majka mora biti prisutna u prostoriji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online