Četvrtak 30. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 31.12.2012.
21:45
Smedia A

Novogodišnji SMS kada mašta "zabaguje"

Dobar plan i organizacija su ključ uspeha, pa čak i kada su novogodišnje poruke u pitanju! Najlakše je da u telefonu snimite ono bezlično "SREĆNA NOVA 2013." i to pošaljete celom imeniku. Ali ako hoćete da budete maštoviti, ali od silnog ljubljenja, ića i pića mozak prestane da radi evo predloga šta možete da napišete. Možda se neko nasmeje, a neko i malo naduri.

Deda Mrazice vam žele Novu Godinu
 

Pripremili smo nekoliko SMS-ova koje možete da pošaljete prijateljima, simpatiji, kolegama, rođacima, zaluđenim kladioničarima... Izaberite onu koja vam najviše odgovara i "lagerujte" je u mobilnom dok ne dođe čas da je pošaljete.

Za prijatelje - Ono što si sa mnom preživeo/la tokom 2012. automatski ti daje pravo da učestvuješ u Ginisovoj knjizi rekorda, u kategoriji za NAJBOLJEG PRIJATELJA SVIH VREMENA. Srećna Nova godina!

Za dečka/devojku - Nema ljubavi koja vremenom ne prolazi... U ovoj godini pred nama dokazaću ti da lažu... Ljubi te tvoj/a _________! Srećna Nova godina!

Za suprugu/supruga - Od kad smo se zakleli pred anđelima, svakog dana borbu vodili i decu izrodili... Od kad je sve počelo, od kada te volim i za našu sreću se molim... Ne postoji ništa što će srca naša razdvojiti, jer ljubav će nas i u 2013. spojiti! Srećna Nova godina

Za šef/šeficu - Lepo vas molim u ove sitne sate - dajte nam veće plate. PS. I da, sve najlepše u 2013. Vama i vašoj porodici. Kolektiv ___________. Srećna Nova godina!

Za kladioničare - Želim ti u 2013. godini da ti svaki "kec u dvojku" donese "BMW trojku" i novu devojku! Neka ti svaki "iks u kec" bude iz rukava novi zec... Pa kad skupiš dosta para, seti se i svog drugara!

Za "kombinaciju" u klubu gde slaviš Novu godinu - Okreni se... Tu sam... Ne vidiš me... 'Ajd' opet... Levo... Malo desno... Evo me... Ne smej se... Stižem.... Ne smej se... Digni glavu... Ne još... Sad... Čestitaj mi Novu godinu i poljubi me!

Za taštu - Kada sam pre ____godina odveo vašu ćerku, plakali ste! Danas ste opet nasmejani i nikad lepši, jer ovakvog zeta "majka dva puta ne rađa". P.S. Pročitajte ovu poruku bar trima komšinicama da "crknu" od muke! Srećna Nova godina!

Za svekrvu - Uvek dobrodošli i bolje nas našli... Kada kažu da su svekrve za "sve krive", ja samo odmahnem glavom i odgovorim: Moja je za "Sve za ljubav"! Srećna Nova godina jedinoj ženi kojoj opraštam što bolje kuva od mene!

Ostale - za svakog po nešto - Najavili su novi Smak sveta! Zato: živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovek je rođen da gubi i greši, prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći... Srećna Nova 2013. godina!

- Neka ti srce, novčanik i krevet nikad ne budu prazni u Novoj 2013. godini!!!

- Želim ti malu vilu na jezeru, mini dvosed "ferari", malenu kreditnu karticu sa sumom od dva-tri miliončića, malu firmu u vlasništvu i nekoliko malih brilijantskih kamenčića... Jer život čine male stvari... Srećna Nova 2013. godina!

- Želim ti: lepotu u januaru, ljubav u februaru, mir u martu, bezbrižnost u aprilu, zabavu u maju, uživanje od juna do novembra, sreću u decembru… Ukratko - želim ti srećnu i prelepu 2013!!!

- Želim ti okeane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspeha, reke novca - i nijednu kap tuge i bola.

- Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje, život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj 2013. godini!

- Ako te je ove godine zadesila neka od ovih stvari: ostavila te žena (muž), deca te se odrekla, šef ti dao otkaz, izbacili te iz stana, ukinuli ti kredit, uzeli ti kola – nemoj pasti u očaj. Nova godina daje ti još jednu šansu. Sve najlepše u 2013-oj!

- Ako budeš videla čoveka u crvenom kako te trpa u vreću - nemoj se uplašiti. To samo Deda Mraz ispunjava moju novogodišnju želju!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online