Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Za i protiv
1048
960
15.08.2016.
FSS je kriv za divljanje huligana
youtube.com/DanasConferences

DUŠAN MARAVIĆ bivši funkcioner UEFA

- Ni FS, a ni Crvena zvezda i Partizan kao najpopularniji klubovi u zemlji nisu pokazali volju da zajedno sednu za sto i krenu uz pomoć države u odlučnu borbu sa huliganima. Svi dosadašnji pokušaji predstavljali su mrtvo slovo na papiru.

youtube.com/kanal9tvns

MILIVOJ MIRKOV komesar za bezbednost FSS

- Borba protiv huligana nije u nadležnosti klubova. Oni po zakonu moraju da u dogovoru sa MUP-om organizuju utakmicu u cilju prevencije nasilja, a kažnjavanje nasilnika nije u domenu klubova i saveza, već države.

Za i protiv
1653
2510
12.08.2016.
Aleksandar Vučić u ekspozeu nije rekao ništa novo
A. Čukić

ČEDOMIR ANTIĆ, istoričar

ČEDOMIR ANTIĆ, istoričar
- Vučić je svoj program predstavio samo zbog potrebe da ostavi utisak. To je model rada premijera od 1991. godine i Dragutina Zelenovića do danas. I nije uopšte bitno da li ekspoze ima 600, 300 ili 100 stranica, ali delu neprosvećene javnosti izgleda to važno.

www.mc.rs

DRAGOMIR ANĐELKOVIĆ

DRAGOMIR ANĐELKOVIĆ

- U odnosu na prethodni ekspoze starog-novog premijera velika je promena u ekonosmkoj strategiji. Jako je dobro što je stavljen akcenat na ekonomiji i ekonomskom razvoju. Druga bitna stavka je i što je Vučić u ekspoze uvrstio i rešavanje bele kuge.

Za i protiv
1045
1171
11.08.2016.
Nije neobično što će "ljuti" roker Bora Đorđević pevati u Guči
M. Karović

KORNELIJE KOVAČ, kompozitor

- Nema više to mi, vi, oni...Sada je sve jedno i sve spada u isto. Zato i rokenrol može da prođe u Guči jer je sve to ista publika. Oni slušaju i rok i narodnjake. Nema više nekih specifičnih žanrova, već se sve izmešalo. Čorba je tamo dobrodošla.
 

www.mc.rs

PETAR JANjATOVIĆ, rok kritičar

- Posle pojave Cece na trubačkom takmičenju Riblja čorba je logičan nastavak konfuznog niza. Sasvim u skladu sa zbrkanim ukusom današnje publike. Kad se pomeša sve i svašta zna se šta se dobije. Zloslutna je bila vizija od "Silvane do Nirvane".
 

Za i protiv
2076
1230
10.08.2016.
U Srbiji više neće smeti da se koristi ime "praška šunka"
www.mc.rs

MILAN PROSTRAN, agroekonomista

- Sasvim je normalno da države štite svoje određene kvalitetne proizvode i tehnologiju. To sada čini Češka s praškom šunkom. Reč je o činu koji predstavlja primer kako bi naša država trebalo da se ponaša i zaštiti određene brendove.

www.mc.rs

LANA MATIJEVIĆ, PR kompanije "Matijević"

- Mislim da je to čista glupost. Praška šunka postoji već decenijama i konotacija između te salame i Praga se odavno izgubila. Mi ćemo ime promeniti, ali se previše ne brinemo jer je naš kvalitet prepoznatljiviji od samog proizvoda.

Za i protiv
1807
2059
09.08.2016.
Srpski sportisti u Riju treba da ignorišu kosovske sportiste
M. Karović

MILOVAN DRECUN, poslanik SNS-a

- Ta preporuka Vlade Srbije je odmerena i racionalna. Olimpijski komitet je dozvolio kosovskim sportistima da učestvuju na Olimpijadi i to je politička odluka. Bilo bi neprihvatljivo da naši sportisti stoje na podijumu ispod zastave takozvane države.

youtube.com/Lični stav

DRAGAN ŠUTANOVAC, funkcioner DS-a

- Potpuno je neprimereno da se politika prenosi na sportiste imajući u vidu da su i ratovi prekidani u danima kada su Olimpijske igre u toku. Osim toga državni vrh Srbije se redovno i srdačno sastaje sa kosovskim političarima, čak su igrali i fudbal.

Za i protiv
1694
2611
08.08.2016.
Susreti Vučića sa građanima mogu imati pozitivne efekte
Tanjug

MILAN ANTONIJEVIĆ, Komitet pravnika za ljudska prava

Ukoliko se ova praksa prenese i na druge organe vlasti i građani budu mogli da se direktno obraćaju institucijama i poslanicima, ukoliko se to spusti i na lokalne samouprave,
onda bi takva praksa mogla da ima i pozitivne efekte.

Tanjug

BOGOLJUB MILOSAVLJEVIĆ, profesor prava na Univerzitetu Union

Nije loše da se nosilac vlasti povremeno sreće sa građanima i osluškuje njihove probleme. Naravno, to će pojačati utisak građana da probleme mogu rešiti samo ako se obrate jednom čoveku, a to nije dobro i kvari imidž Srbije kao demokratskog društva.

Za i protiv
1740
2314
05.08.2016.
Vaterpolisti i košarkašice otputovali na Olimpijadu Lou kost letom
N. Đurović

ZORAN AVRAMOVIĆ, Vaterpolo savez

- Organizacija puta vaterpolo reprezentativaca, njihov smeštaj i opremanje za takmičenje u Rio de Žaneiru obaveza su našeg Olimpijskog komiteta. Dakle, kako drugim sportistima tako i njima. Nisu samo oni tako i toliko dugo putovali na Olimpijadu.

youtube.com/Lični stav

DANILO IKODINOVIĆ, bivši vaterpolista

- To se ne dešava prvi put. Vaterpolisti su uvek bili tretirani nesrazmerno njihovim uspesima. Olimpijski komitet očigledno nema novca. Pri tom se ovih dana naširoko priča koliko će momci dobiti para ako osvoje zlato. Ovde se loše stvari stalno ponavljaju.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.

Notice: Undefined variable: data_from_session in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/controllers/OpenController.php on line 2594
  • 2024 © - vesti online