commoswikipedia.org
Zadar

Suvlasnik kluba Opera Pjerin Bebić, u kom su napadnuti gej tamnoputi vojnici SAD je ispričao šta se sve dešavalo i šta je prethodilo tom incidentu

Amerikanci veče pre napada bili u klubu i nije bilo nikakvih problema. U subotu je grupa mladića od oko 19-20 godina napala Amerikance koji su bili u društvu sa dve devojke.

– Druge večeri došlo je do sukoba između gostiju unutar kluba i naše osoblje je propisno reagovali da ne dođe do većeg incidenta – rekao nam je Bebić, dodavši kako su odmah pozvali policiju koja je uzela izjave od svedoka.

– Policiju smo pozvali da se ne bi dogodio veći problem – ispričao nam je Bebić koji nekoliko puta tokom razgovora rekao da mu je žao zbog svega što se dogodilo.

– Užasno mi je žao i osuđujem bilo koji napad – rekao je Bebić, istakavši kako on nije bio u subotu u klubu.

– Jako mi je jako žao što se dogodilo to, ne samo u Operi nego u Zadru i Dalmaciji. Jer mi smo turistička zemlja i svi su dobrodošli bez obzira na boju kože, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Gost koji se ponaša u skladu s bontonom uvek je dobro došao i žao mi je što se to dogodilo – rekao je nekadašnji gradonačelnik Hvara.

1 COMMENT

  1. Јеста жао ти је зато што су то били амери а да су којим случајем то били Срби ти би се још придружио батинању јер је то легала спорт у крватској ”уби србина” ће још мало бити мантра у заклетви у сабору или као мантра за почетак сваке школске године тек да деца знају шта се од њих очекује

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here