Bred Pit dolazi u Srbiju?

0

Fonet/AP
Producentska kuća Breda Pita navodno počinje u januaru snimanje filma u Srbiji
 

– Producentska kuća “Plan B”, koja je u vlasništvu američkog oskarovca, odlučila je da u Srbiji i Crnoj Gori snimi novi film. Sva neophodna oprema i scenografija početkom godine  se otpremaju u Podgoricu, gde će se glumci zadržati dve nedelje. Nakon toga set se nastavlja u nekoliko gradova Srbije, kao i u “Pinkovom” studiju u Šimanovcima – rekao izvor za ovaj dnevni list, i nastavio:

– Bred je poznat kao veliki profesionalac, tako da je gotovo izvesno da će do proleća doći u srpsku prestonicu kako bi obišao ekipu filma. On sam je glumio u svim ostvarenjima koja su rađena u njenoj produkciji. Još uvek nije poznato da li će mu se na proputovanju pridružiti i Anđelina. Iako oni svuda putuju zajedno, ona se pomalo plaši dolaska u ove krajeve zbog reakcije na njen film “U zemlji krvi i meda”, u kojem je na veoma ružan način predstavila srpski narod. Zna ona vrlo dobro da nije dobrodošla u Beograd – istakao je.

S obzirom na to da Bred snima holivudski film, budžet je pozamašan i na projektu će raditi naši ljudi.

– U poslednnji film ove produkcijske kuće uložena su 22 miliona dolara samo za mesec dana, pa pretpostavljam  da će ih ovo petomesečno snimanje koštati duplo više, a posao će dobiti ljudi iz naše zemlje – naveo je neimenovani sagovornik, i dodao:

– Ovo je svetska produkcija, pa će cela ekipa biti smeštena u dobrim hotelima, hraniće se izvanredno , bukvalno će biti svega u izobilju – zaključio je.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here