“Drevnu civilizaciju na Marsu je zbrisala atomska bomba, Zemlja je sledeća”

0

Fizičar tvrdi da je površina Marsa tankim slojem radioaktivne materije
 

U ovoj svakako neobičnoj teoriji, Brandenburg tvrdi kako su drevni Marsovci poznati kao Kidoniansi i Utopisti masakrirani u navodnom napadu, a da se dokazi genocida i dan danas mogu videti.

 

Još 2011. godine, ovaj naučnik tvrdio je da bi crvena boja na Marsu mogla da dolazi od prirodne termonuklearne eksplozije.

 

– Površina Marsa prekrivena je tankim slojem radioaktivne materije uključujući uranijum, torijum i radioaktivni kalijum i ovo je obrazac po kojem se pojavljuju vruće tačke na Marsu. Nuklearna eksplozija mogla bi da pošalje ostatke širom planete – tvrdio je Brandenburg.

 

Pa ipak, fizičar je od tada ipak unapredio svoju teoriju tvrdeći da danas više ne veruje da se eksplozija dogodila prirodnim putem, već da je u pitanju bio insplaniran i izvršen napad od strane inteligentnih vanzemaljskih bića.

 

Naučnik se drži teorije da su se na površini Marsa desile dve nukelarne eksplozije (Foto: Ilustracija)
 

Štaviše, zaključak njegovog najnovijeg rada navodi na to da nuklearni izotopi koji se nalaze u atmosferi predstavljaju primer hidorgenskih bombi što može biti dokaz da je “jedna civilizacija zbrisana nuklearnim napadom iz svemira”.

 

Njegova istraživanja baziraju se oko “velike koncentracije” ksenona-129 u atmosferi i pomenutih uranijuma i torijuma na površini, što je primetila i NASA letelica iznad Marsa.

 

Naučnici su međutim prethodno istakli da to nije ništa iznenađujuće budući da se ovi elementi nalaze svuda.

 

Ipak, dr Brandenburg je odlučan u svojim uverenjima da su se na površini dogodile dve nuklearne eksplozije.

 

On će svoje istraživanje predstaviti i u članku u časopisu “Journal of Cosmology and Astroparticle Physics”. Istraživač je takođe obasjnio i kako je Mars nekada imao slične klimatske uslove kao Zemlja, sličan biljni i životinjski svet, a da je ljudska vrsta na Crvenoj planeti naličila drevnim Egipćanima.

 

Bilo bi dobro poslati ljudsku posadu na Mars
 

Poslati ekspediciju na Mars

Dr Brandenburg dodaje i to da njegova teorija može da obasni i Fermijev paradoks, odnosno to da postoje visoke verovatnoće postojanja vanzemaljskih civilizacija, ali da nam nedostaju dokazi o kontaktu sa takvim vrstama.

 

Naučnik je upozorio i da bi ljudi trebalo da budu u strahu od napada na našu planetu i da bi stoga trebalo postaviti ljudsku posadu na Mars kako bismo videli s čime se možemo suočiti.

 

NLO ekspert Najdžel Vatson ispričao je da dr Brandenburg nije prvi koji tvrdi da su Mars zbrisale nuklearne eksplozije.

 

– Ove priče i mnoge varijacije predstavljaju stav da je naš Sunčev sistem bio mesto gde se vodilo nekoliko nuklearnih bitaka između stranih posetilaca i naseljenika – rekao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here